KK Omegazin :)

Mune'mizi 10 soruda tanıyalım...

1) kadınlar Kulübü üyeleri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? kk'da gözlemlenen genel profil, sizin olmasını beklediğiniz gibi mi? Aklınızda yer etmiş bir üye var mı? :)

Hmmm :))) Bıçak sırtı bir soru, politik bir cevap versem yanlış anlaşılmalardan sıyrılırdım ama yok politik olamayacağım, gözlemlerimi dosdoğru dile getirmem lazım yoksa ben ben olamam, malesef agresif, sabırsız, doğrularını empoze ederken bilerek veya bilmeyerek kıranlar çoğunlukta.

Burasının kadınlara yönelik bir site olduğunu göz önünde bulundurursak hakaret, argo sözlerin çok kullanıldığını ve saç modeliyle ilgili açılan topikte bile kavga çıktığını düşünürsek tamda olması gereken bu diyemem ama bilgisiyle ve güzel yaklaşımıyla her topikte tavrını korumasını bilenlere de haksızlık etmek istemem, onlar topiklerde kaynıyormuş gibi gözükselerde zaman içinde kendilerine çok güzel bir yer ediniyorlar sitede ve sitede edindikleri arkadaş çevrelerinde.

Aklımda yer etmiş üye, kime sorsan ilk akla gelen isimdir sanırım, natlussssss:))))

2) kadınlar Kulübü'nün şu anda ulaştığı durumdan memnun musunuz (tanınırlık, üye sayısı vb.)?

Evet, tanınması ve üye sayısı bakımından gayet memnunum ama birde forumu Bir Derdim Var bölümünden ibaret sanmasak, üyelerin forumu olması gerektiği gibi kullanmamasından dertliyim:KK43:(

3) Diğer forum siteleriyle karşılaştırıldığında, kadınlar Kulübü'nün güçlü ve zayıf tarafları nelerdir?

Kadınlar Kulübü'nü diğer kadın siteleriyle mukayese etmem doğru olur mu bilmiyorum, kıyaslamasam:)) hepsinin kendisine göre kurulma amacı, güçlü ve zayıf olduğu noktalar vardır, kadınlar kulübü için direk fikrin derseniz, üyeler tarafından ara ara eleştirilsekte siteyle ilgili bir sorun olduğunda hatta ve hatta özel hayatlarıyla ilgili sıkıntılarda bile bize yazanlar uzun ve ayrıntılı cevaplarla karşılık buluyorlar, giden cevaplara gelen tepkiler güzel, birlikte gülüşüp dertleştiğimiz oluyor, sanırım kadınlar kulübü aile gibi olduğu, üyeler arasında kuvvetli bağlar oluştuğu için güçlü bir site, zayıf noktamız yok bence, bunu üyelere sormak lazım aslında:)

4) kadınlar Kulübü'nün yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri var mı?

Olmaz mı, hepiniz biliyorsunuz kk pro kartımız var, bu kart sayesinde üyeler özel mesajlar arası 10 dakika beklemiyor, profillerini cicili bicili yapma imkanı buluyor, anlaşmalı yerlerden indirim hakları var, vs vs bu böyle gider ama bu kartı satın alan üyeler çok ulvi bir amaca hizmet etmiş oluyor, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs veriliyor pro kart geliriyle, ayrıca yine pro kart geliriyle bedensel engelli insanlara tekerlekli sandalye alındı, daha önceleri de köy okullarına kk adına yardımlar gitti, yardımları bizzat site kurucumuz Kazen götürdü.
Yine kk üyeleri ve Kazen'in birlikte düzenledikleri huzurevi ziyaretleri vardı.

5) Hayatınızda, kk'dan önce ve kk'dan sonra diyebileceğiniz şeyler var mı? :)

Var:))) kk'den öncesini düşündüğümde çok yavanmış bee diyorum, şimdi çok renkli bir yaşamım var, görmeden sevmeyi, görmediğim belki hiç karşılaşamayacağım insanların dertlerine üzülmeyi, bir genç kızın kaybettiği annesiyle ilgili duygularını okuduğumda ağlamayı öğrendim, evimin salonunda otururken kkye girince kocaman bir Dünya'ya kapılarımı açmış gibi hissediyorum, görmediğim yüzbinlerce kadını sanki yıllardır tanıyormuş gibiyim, sayelerinde çok şey öğrendim hepsine teşekkür ediyorum.

Şimdi biraz da özel hayatınızla ilgili sorular...

6) 18 yaşında bir kızının olduğunu biliyoruz. Ona annelik yaptığın süreçten memnun musun? Onlara arkadaş mı, anne mi olmak lazım? Genç kız annelerine özellikle tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?

Birtanecik kızım, şahane, muhteşem, dört dörtlük bir anneyim diyemem, sürekli özeleştiri yapan, kendi kendini sorgulayan, eksiklerimi telafi etmeye çalışan bir anneyim, eksiklerim var, genel olarak memnunum ama daha iyi olmak içinde çabalıyorum, anne arkadaş olamaz, arkadaş olmak istesende evladın senin anne olduğunu biliyor, arkadaşlık ilişkiniz yürümezde zaten çünkü çocukların arkadaşları var, onlar sizden anne olmanızı istiyorlar, arkadaş olmak yerine paylaşan, dinleyen, yol gösteren, birlikte gezip eğlenen anne kız olmak çok daha zevkli.
Direk annelere tavsiye değilde tecrübelerimi aktarayım, eğer kuralcılarsa çocuklarına doğdukları andan itibaren kurallar koysunlar, belli bir yaşa kadar çocuk, belli bir yaştan sonra hadi bakalım büyüdün artık şu şu kurallara uyacaksın dediğinizde çocuklarınız bocalar, özellikle kız çocuklarına giyim ve ayıplar konusunda çokça yapılan birşeydir bu, çocuk 7-8 yaşında kısa etek giyebilirken 12 yaşında birden kısa etek yasak, bacağın gözüktü ayıp dediğinizde isyan ediyor, bir kurallar silsilesi olacaksa bu baştan olmalı, sabırlı ve anlayışlı olmak gerekiyor özellikle ergenlik döneminde, takip edin ama çocuğun gözüne soka soka değil, kimseyle kıyaslamayın ve hangi yaşta olursa olsun onunda bir birey olduğunu hissettirin.

7) Şu an yaşayan ya da yaşamayan iki kişiden özür dileme imkanınız olsa, kimden özür dilemek isterdiniz ve kimlere seni seviyorum derdiniz?

Offf :KK43:( zor bir cevap olacak benim için, boğazım düğümlendi bile:KK43:(( özür dilemek istediğim iki kişiyi de çok ani kaybettim:KK43:( biri henüz 8 yaşındayken vefat eden kızkardeşim, bu kadar çabuk kaybedeceğimi bilseydim onu sevdiğimi daha çok hissetirmek isterdim, yeterince hissettiremediğim için özür dilerim, diğeriyse 2010'da kaybettiğim babam:KK43:(( hayalini onu kaybettikten sonra gerçekleştirdiğim için ondan da özür dilerim, keşke yaşıyor olsalardı, onları çok özlüyorum.

Seni seviyorum benim için kıymetli bir söz, kızım ve eşime her an söylüyorum, onları çok seviyorum.

8) Bir günlüğüne erkek olacağını bilseniz, o gün yapacağınız ilk şey ne olurdu? :)

Vuuuuu, kendimi erkek olarak düşündümde:)))) Askerlik şubesine gidip beni askere alın derdim.

9) Mune'yi biz tarafsız, sinirleri sağlam biri olarak tanıdık. Hiç sinirlenir misin, sinirlenirsen nelere sinirlenirsiniz? Bir koç burcu olarak, kendinde beğendiğin ve beğenmediğin özellikleriniz nelerdir?

Melek değilim ki sinirlendiğim zamanlar oluyor, genel olarak söyleyecek olursam eşini döven aldatan adamlarla ilgili haber okur veya dinlersem cinlerim tepeme çıkıyor, erkekler söz konusu olunca tahammülüm yok, sanırım kkde okuduğum üzücü şiddet ve aldatma konuları yüzünden bu hale geldim.

Burçlarla pek ilgim yok aslında, o yüzden burcumun özelliklerini yansıtıyor muyum yansıtmıyor muyum bilmiyorum, yalnız koç burcu için bencil deniyor sanırım, bende bencillik yoktur, sabırlı bir dinleyiciyimdir, içimde kin ve nefret duyguları barındırmam, ani çıkış yaptığım zamanlar hatalı olduğumu fark edince özür dilemekten erinmem bu özelliklerimi seviyorum, karşımdaki kişiye çok toleranslıyımdır ama soğursam bir daha konuşmak, görüşmek istemem bu huyumu sevmiyorum çünkü bazıları sonradan yanlış davrandığının farkına varıp adım atmak arkadaşlığımıza kaldığı yerden devam etmek için çaba sarf ediyor fakat ben o çabaya bile tahammül edemiyorum, kırılıyorlardır muhakkak ama düzeltemiyorum bu huyumu, olmuyor:KK43:(

10) Dünyanın gidişatini iyi buluyor musunuz? Bulmuyorsanız neleri değiştirmek isterdiniz?

Pekte iyi bulduğumu söyleyemem, açlık, işsizlik, iç savaşlar, doğal yaşam dengesinin bozulması, hırsızlık, tecavüz, şiddet.
Deyim yerindeyse artık orta yaşlı bir kadın olarak unumu eledim eleğimi astım ama bir kızım var onun geleceğinden Dünya çocuklarının, gençlerinin geleceğinden endişeliyim.

Özellikle doğaya ve çocuklara herşeyden daha fazla değer veriyorum, insanoğlunun doğal yaşamdan elini çekmesi için uğraşırdım, hayvanların katledilmesi, okyanuslar ve yemyeşil doğayı kurtarmaya çalışan aktivist Mune, ayrıca açlık, hastalık, yoksullukla mücadele eden çocuklar için binlerce km yolu yürümek zorunda bile kalsam tek bir çocuk kalmamacasına onların düzenli ve sağlıklı beslenmesi, iyi şartlarda büyümesi için elimden geleni yapardım, keşke hepsine yetecek gücüm olsa, ilk işim Afrika'ya gitmek olurdu:KK43:((

Yine uzun uzun yazmışım:))) bir özelliğimde iki kelimelik sorulara bile bir A4 kaplayacak kadar cevap yazmam, çok konuşma ve yazma huyumu da ara ara eleştiriyorum, huy işte:))

Omegazin ekibine ve tüm üyelere teşekkür ederim, sabredip okudukları için ve en mühimi her durum ve koşulda her ne kadar arada bana kızıp kırılsalarda kıymet verdikleri için...

Buradan Mune'ye , Omegazin ekibi (ben ve greenjade) olarak, bize zaman ayirip samimi ve durust cevaplariyla kendisini tanimamiza bir nebze olsun katkida bulundugu icin cok tesekkur ediyoruz ve KK' de her zaman varligini surdurmesini istiyoruz. Ek olarak bizi banlamamasini rica ediyoruz. Siz cok oldunuz dedigini duyar gibiyiz. Tamam gidiyoruz. :))

Son düzenleme:
Kankam ve muneye tesekkurlerimi arz ederim basarili olmus : ))

Bol dedikodulu olsun , omegazin rüzgarına kapılmayan kalmasın.
Takipteyim. En Büyük TÜRKİYE :KK12:

Gunaydin Omegazinciler:)

Iyi haber 73 kiloya inmisim.:KK76: Kotu haber 15 kilo daha verecegim var.

O kotu giyicem, kararimdan donmem. :KK9:

Son düzenleme:
Mune'yle röportaj harika olmuş valla, hakkını veriyosunuz magazinin:KK16:

Ara ara taninan uyeleri de sececegiz. Yalniz kim oldugunu soylemeden yayinlayacagiz. Onu kafa yorup siz tahmin edeceksiniz.:))

Günaydın patron. :KK53:

Aslında ideal kilonda olsan yeter.

Bence sen kilolu değilsin. :KK14:

Evet bende, kilolu degilim ben deyip 38-40 beden etekleri pantolonlari alip geliyordum.:) Hayir 42 beden degilim ben, saksi degilim ben, inkar psikolojisi:p

Günaydın canım:KK16:
Valla sen bu azimle gidersen, verirsin 15 kilo:13:

Yavas vereyim de almayayim:KK9: , verdikten sonra geri almaktan biktim. Iki senede 13 kilo almisim boylece.

Günaydın

Bol şans.
Kısa sürede gîymen dileğiyle.

Benimde var dolabımda giyilmeyi bekleyenler. :KK8:

Insallah. Ben 42 beden almadigim icin dolabimda bekleyen cok... :KK9:

Son düzenleme:
Ara ara taninan uyeleri de sececegiz. Yalniz kim oldugunu soylemeden yayinlayacagiz. Onu kafa yorup siz tahmin edeceksiniz.:))

Bu süper ya , merakla bekliyor olacağım:KK53:

Yavas vereyim de almayayim:KK9: , verdikten sonra geri almaktan biktim. Iki senede 13 kilo almisim boylece.

Evet canım yavaş yavaş ver,bi de aç kalarak değil de daha çok tok kalarak kilo ver. Yani besin değerine göre seçebilirsin yiyecekleri ya da doyuruculuğuna, tok tutmasına göre:KK55: Öğünlerin sık olsun, ama az ye. He bi de bu ceviz fındık gibbi şeyleri çok öneriyolar, ya da kuru kayısı vs. tok tutuyomuş:KK31:

Evet bende, kilolu degilim ben deyip 38-40 beden etekleri pantolonlari alip geliyordum.:) Hayir 42 beden degilim ben inkar psikolojisi:p

Gerçekten Kankam, 73 kilo bence çok değil, yani tamam az da değil ama boyuna göre de değişir bu.

Birazcık fazla diyelim en iyisi. :KK1:

Bu süper ya , merakla bekliyor olacağım:KK53:

Evet canım yavaş yavaş ver,bi de aç kalarak değil de daha çok tok kalarak kilo ver. Yani besin değerine göre seçebilirsin yiyecekleri ya da doyuruculuğuna, tok tutmasına göre:KK55: Öğünlerin sık olsun, ama az ye. He bi de bu ceviz fındık gibbi şeyleri çok öneriyolar, ya da kuru kayısı vs. tok tutuyomuş:KK31:

Valla, ben bogazimdan kisamiyorum. Tatlimi da yemegimi de yiyorum. Yalniz ben asitli yiyecekleri azalttim. Birde pilates e basladim ve her gun mutlaka 1 saat yuruyorum. Bunlar da yavas yavas etkili oluyor. Acelem yok simdilik cunku geri almamak niyetindeyim. :KK9:

Gerçekten Kankam, 73 kilo bence çok değil, yani tamam az da değil ama boyuna göre de değişir bu.

Birazcık fazla diyelim en iyisi. :KK1:

1.69 m boyundayim. Bana gore fazla hayatimda 80 kiloyu gormedim , gormekte istemiyorum bir daha. :)

61 kiloyken fazla bulup zayiflamaya calistigimi bilirim. Manyakmisim resmen:)

Son düzenleme:
Insallah. Ben 42 beden almadigim icin dolabimda bekleyen cok... :KK9:

Almamak en iyisi. Gîyecek bişey bulamayınca mecburen zayıflamaya çalışıyosun . Bende mecbur kalmadıkça almıyorum .
Olmaz dediğim kıyafet üzerime cuk oturuyo :KK53: ben bu kadar geniş iyim diye şok geçiriyorum :KK59:
En inkar pisikolojisi bunalım psikolojisinden iyi bazen.

Valla, ben bogazimdan kisamiyorum. Tatlimi da yemegimi de yiyorum. Yalniz ben asitli yiyecekleri azalttim. Birde pilates e basladim ve her gun mutlaka 1 saat yuruyorum. Bunlar da yavas yavas etkili oluyor. Acelem yok simdilik cunku geri almamak niyetindeyim. :KK9:

Ben de boğazımdan kısamam:KK56: Pilates ve yürüyüş çok etkisini göstercek bak düzenli yaparsan:KK8:

1.69 m boyundayim. Bana gore fazla hayatimda 80 kiloyu gormedim , gormekte istemiyorum bir daha. :)

61 kiloyken zayiflamaya calistigimi bilirim. Manyakmisim resmen:)

Aynı boydayız Kankam, 58-60 değişiyor kilom da:KK55:

X