KK Omegazin :)

:KK60:..............o kaybetmiş bence :KK53:

zaten yapı olarak da sorunluymuş baksana, o ne öyle döş yetmemiş sırta kadar yayılmış kıllar, eller kılsız :KK53:
bu ne yaman çelişki :KK52:

Yani, sırtı beni ne ilgilendirir, sırtına binip evde dıgıdık dıgıdık yapmayacaktık evlenince sonuçta :KK53: :KK53: :KK53:

Yani, sırtı beni ne ilgilendirir, sırtına binip evde dıgıdık dıgıdık yapmayacaktık evlenince sonuçta :KK53: :KK53: :KK53:

Aaa niye öyle diyosun. Mutfağı topluyorum işim bitiyor kocam gelip arkasını dönüyor atla bakalım diyor sırtında salona taşıyor beni.
Olur yani evlilkte dıgıdık dıgıdık :KK52:

Reklamda 5 kadın var biz de bu muhabbeti yapan 5 kişiyiz ironik olmuş :KK33:

Aynen. :KK1:

ama bak karakterde çok sorun varmıs.
öyle olmaz mı zaten, bağları kopardıktan sonra: '' zaten şöyleydi, karakter yoktu, kafası büyüktü, boyu kısaydı vs vs '' :KK53:

bu da kazaklıymıs işte :KK53: kısa kazaklı hemde :KK60:

Alemsin ya... :KK9:

Bir tane lazer epilasyon reklamı yukarıda, aşağıda da ''2012'de kadınlar tüylerinden nasıl kurtuldular'' diye bir reklam var. :KK60:

Hangi kelime çok kullanılırsa otomatik olarak onunla ilgili reklamlar çıkıyor ya... :KK9:

Bende auto cad olduguna gore. ?

Incognito olarak kullaniyorum ben belki ondan almiyor reklamlari.

ama bak karakterde çok sorun varmıs.
öyle olmaz mı zaten, bağları kopardıktan sonra: '' zaten şöyleydi, karakter yoktu, kafası büyüktü, boyu kısaydı vs vs '' :KK53:

bu da kazaklıymıs işte :KK53: kısa kazaklı hemde :KK60:

Hahahaha kısa kazakkk :KK52: :KK52: :KK52:
Yok ALLAHtan kafası büyük değil, boyuda uzun du. Ama devede de boy var :KK70: Kısa kazak :KK52:
Süveter hahahaha :KK70:

Aaa niye öyle diyosun. Mutfağı topluyorum işim bitiyor kocam gelip arkasını dönüyor atla bakalım diyor sırtında salona taşıyor beni.

Leonela, bunları öğren biraz. :KK20:

Bak burda tecrübe konuşuyor. :KK14:

Chuky, iyi ki aramızda tek sen evlisin, çoğunlukla sana takılıyoruz. :KK1:

Beni taşımak yürekten başka , popiş ister yaaa hahaha bir de sırt,bel.
Bu süveter erkeğimin (eski) bel fıtığı vardı :KK52: :KK52: Ben zaten hafif değilim, e o da sorunlu :KK70: elimde kalcaktı nerdeyse, iyi kurtuldum :KK52:

X