- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.961
Kankam hep mi seni buluyor yahu bunlar
Çekin elinizi eteğinizi milletin özelinden bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana izin kağıdı çıkaracam ben, sınırsız alıntı için
güzel şeyler yaz bana gene
Sen zaten olmasan yazacak birsey yok. :)) Malzeme iyi veriyorsun.
Bilmem... Hayir isin tuhaf tarafi arkadas benim sert yorumlarimi gormemis. Gayet yumusak yazmistim halbuki.
Kankam
12. sayıyı iyice bir özümseyeyim öyle yorum yapayım
Keyifle okuduk , her zaman bekliyoruz , bir de omegazinin reklamı olsun istiyoruz kk da .
BDV:
Haftanın en traji-komik konusu.
"Eşini saç boyası ve havlusuyla ile ormanda sex karavanin yaninda yakalayan ve beni aldatıyor mu" diyen üyemizin konusu oldu.
google a seks karavanı yazdım ilk sırada gamzenin konusu çıktı
bir de konunun aynısından burada da var, günahları boyunlarına
çooook iyiydi yaaa kankişim sen süper yapıyorsun bu işi, kk içindeki magazinci kişiliği ortaya çıkardı saklayın benim bileklikleri alıcam gelip
güzel olmuş, çok güldüm, ellerine sağlık kankamstyle
Evet bekliyorum bakalim ne diyceksin. Office yine kacti gitti
Yok canim reklama ihtiyacimiz yok iyidir boyle :)) Simdi is basladi diye zor yetisiyorum.
bir daha birinden alıntı yaparken izin alacağım kusura bakma alıntı yaparken sana soramadım ama ausum neyse yabancı değilsin sen
Özümsedim ve geldim kankam
Sayı için tebriklerimi sunuyorum öncelikle , sonrasında
Ne olacak bu ofisin depresif aşkı , kıskanıyorum yahu diyeceğim ve her ağustos ayında seks karavanın yanında saç boyama karnavalı yapmayı teklif edeceğim kk ahalisine
Ve evet yemek yarışması başladı , herkes bi zahmet birbirinden şahane yemeklere bakıversin de bir oy tıklayıversin
Şimdilik özümsemelerim bu kadar
Ayıpsın bacım , bütün alıntılar yoluna halı olsun
yaw bir saçlarımı yıkayayım didim, gitti "aman ormancı, canım ormancı Gamze" konusu aşkolsun ama 10 dakika ile kaçırdı kk benim mikemmel yorumumu
yaw bir saçlarımı yıkayayım didim, gitti "aman ormancı, canım ormancı Gamze" konusu aşkolsun ama 10 dakika ile kaçırdı kk benim mikemmel yorumumu
karnavalı nasıl bulucaz ausum yoksa boya, havlu ve diğer aksesuarları temin ederiz hemen
hahahaha karnaval dedim, aman allahım ne ka kibar, ne ka asilim karavan bile diyemiyorum
ormancının başını yaktım
meğer ablamız ekşiciymiş yani öyle bence