KK Omegazin :)

Sayın Greenjade sana ve senin nezdinde Kankamstyle'a teşekkür ediyorum. :87:

Ben de OMEGAZİN ekibine başarılar diliyorum. :KK9:
Hayırlı uğurlu olsun göreviniz! :KK51:

Şayet üyeler hakkında kayda değer bir istihbarat alırsak size yardımcı olacağımızı bilmenizi isteriz.:82:

Teşekkürler canım. :KK19:

Kendimden haberler veriyorum yarın hipofiz mr ı çektircem :KK14:

Geçmiş olsun Tari.

Benim prolaktinim yüksek ablacım endokrine gitmeye başladım takip ediyorlar 2 . kanı vermiştim ilk verdiğimde 42 iydi . Bugn kontrole gittim 2. nin sonucunu alıp 94 çıkmış :KK14: 3 kanı istedi hemde mr verdi bende bilmiyorum ki ne tümör falan diyyor nette anlamadım :KK14:
Çocuğum olmaz mı benim :KK14:

pat diye daldım küt diye yazıyorum:KK53:
8 ay önce prl 96 ile mr a yollandım.nette beynimdeki tümörlerin nasıl çıkarılacağını bile öğrendim :KK53:
çocuk zaten olmuyodu..
mr çekildi temiz..anca 150den sonra görülüyo..oluşanda tümör değil zararsız kitle..
dip not :hamileyim:nazar::KK53:
kurup durursan prl tavan yapar..dostinexi yut hayat sana güzel olsun:21:

KK Omegazin 2 Temmuz 1993- Madimak olaylarindan dolayi bugun Omegazin aksam postasini yayinlamama karari almistir. Yarin kaldigimiz yerden devam edecegiz. Yitirilen canlara Allah'tan rahmet , yakinlarina bassagligi diliyoruz. Anlayisiniz icin tesekkur eder, iyi gunler dileriz.

Son düzenleme:
Omegazin Aksam Postasi Sayi 5:

Seyyahalemi: Kizi icin zamanzingo olarak adlandirdigi akupunktur arastirmalarina basladi. :)
Nickimtam13harf: Hamileligini yeni ogrenen arkadaslarimizdan. Ona mutlu , saglikli ve huzurlu bir hamilelik gecirmesini diliyoruz.
Dionisa: Olgun yorumlariyla dikkat ceken nam-i diger sevgi_melegi uyeligini iptal ettirdi.
Cudana : Arastirmaci kisiligiyle Omegazin ekibine haber tasiyor.
Gulumsunn: Omegazin ekibine haber tasiyacagini belirtip, tesekkur ve hayirli olsun dileklerini sundu.
YaseminA: Kirlenmis olan evini artik yeter Ya Allah deyip temizlemeye basladi. :) Direksiyon derslerine hala devam ediyor.
Hybris ve Gulumsunn: Nickimtam13harf e guzel ve saglikli hamilelik gecirmeleri dilegini sundu.
Tari: Bugun hifofiz icin MR cektirmeye gidiyor. Umariz bir sorunu cikmaz ve guzel haberlerle gelir. Omegazin olarak kendisine gecmis olsun diyoruz.
Parkon: Ozel haberini bize soyle iletti:
Bir haftadır ortalarda görünmeyen ve office in yana döne aradığı depresifim BdV de görüldü!!!! Kendisinden bir açıklama bekliyoruz
Greenjade : Surrender ile kisa bir anlasmazlik yasadi. Neyseki sonunda tatliya baglandi.
Office: Onu her yerde takip ettigi icin Kankam'dan kacan office bir dag evine sigindi. Polise yakalandigi belirlenen Kankam "Ben masumum" dedi.
AyLiiiN: Tartismali kisilik aylin, uyeligini iptal ettirdi.
Tugcecan : Melek kartlariyla dikkat ceken melek olup uctu mu? Kendisinden haber alinamiyor.
Elmayra: Bir suredir banli. Ne zaman donecegini bilinmiyor.
Egunal: Pasta kategorisinde cilekli cheesecake i ile yarismayi kazandi. Kendisi hali hazirda pro uye olan Egunal'in pro uyeligi kime hediye ettigi merak konusu.
Kazen: Nirvana'ya ulasmak icin Mogolistan'a gitmeye hazirlaniyor. Ona basarisiz olursa bir dahaki sefere Tibet' i oneriyoruz:)
Leon: Hayatinin askiyla tanismaya hazirlaniyor. Umarim bu kez hayal kirikligina ugramaz.
Kindarrr: Son tanistigi erkekle hayal kirikligi yasayan Kindar , butun erkekler boyle ayi mi dedi:)
Kankam: 42 beden olan kankam gidim gidim verdigi kilolarina guvenerek kendisine 38 beden sortlar aldi. Sanirim iki sene sonra giymeyi planliyor. :)
BDV: BDV de tartisma cikti. Bir olu , iki yarali. Kazen konuyu kapatti.

Son düzenleme:
Lutfen ama lutfen !?!

$1044851_531775363525380_2093752377_n.jpg

Resim : Dunya gercekleri

Kankam dergi için bir yarışma düşünsen,mesela güzellik yarışması yapalım,herkeş bize foto göndersin:KK53:ama kimseye göstermeyelim(meraklımelahatsmiley)

Kankam dergi için bir yarışma düşünsen,mesela güzellik yarışması yapalım,herkeş bize foto göndersin:KK53:ama kimseye göstermeyelim(meraklımelahatsmiley)

Kimse foto gondermez ya da baskalarininkini gonderirler. :) Onun disinda greenjade ile uyelerle ilginc sorularla roportaj yapacagiz.

GeLiNiM de yeni pro oldu aslinda ama o günlerde Omegazin yoktu :KK31::KK1:
Geyige tamam magazine tamam ama kariyer malesef 0 :KK5:

Kindarrr:Son tanistigi erkekle hayal kirikligi yasayan Kindar , butun erkekler boyle ayi mi dedi:)
Hahahaha şuann buna yarıldım :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9::KK53:

Kindarrr:Son tanistigi erkekle hayal kirikligi yasayan Kindar , butun erkekler boyle ayi mi dedi:)
Hahahaha şuann buna yarıldım :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9::KK53:

Kindarr da asik olmayi bekleyen bir arkadasimiz. Umarim o da senin gibi guzel insanlarla karsilasir.

Eline sağlık Kankam, güzel yazmışsın yine. :KK23:

Sagol canim, gorusemedik bugun. Halletmissiniz aranizdaki meseleyi. Iyi olmus yoksa tanimayacaktim seni. :)

Kindarr da asik olmayi bekleyen bir arkadasimiz. Umarim o da senin gibi guzel insanlarla karsilasir.

Sagol canim, gorusemedik bugun. Halletmissiniz aranizdaki meseleyi. Iyi olmus yoksa tanimayacaktim seni. :)

Amin inşallah ya .. Dur yarın bi güzel geçsin hatta süper geçsin ben arkamdan gelenlere ışık olucim inşallah :KK52:

X