- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.921
havada aşk kokusu var adlı eseri kankama hediye ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havada aşk kokusu var adlı eseri kankama hediye ediyorum
ah ah fransızca çok romantik kankam nası bişi enişte adayı
selamlar hatunlar
gonuşun gonuşun bu akşam saçma bir mutluluk var içimde kızmicam söz, neyimi konuşuyorsunuz bakiym? güzelliğimi, çekiciliğimi, zekamı, aklımı, dehamı, becerilerimi.. allahım ben saymaktan yoruldum neyse hadi devam edin siz
Tamam kizma soyluyorum. Word ve excel'ini konusuyoruz. Simdi sen "kelime"lerim mukemmel ve sizden "ustun"um de dersin.
dememe gerek var mı yaf farklılığım 3 kilometre öteden farkediliyor dokanmayın wördume, ekselime, povır poindime nickimi değiştirsem mi kızlar ne dersiniz bakiym
dememe gerek var mı yaf farklılığım 3 kilometre öteden farkediliyor dokanmayın wördume, ekselime, povır poindime nickimi değiştirsem mi kızlar ne dersiniz bakiym
bence office gayet güzel. hem vörd ve ekselinde var
Linux yap microsoft un yeter senden cektigi.
O kadar excel ki kendi excelinde dönüyor.
yok artık öyle nickler almam, en sevdiğim kadın ismini alırım alırsam hayde tahmin edin, yabancı ve bir hint ismi
yok artık öyle nickler almam, en sevdiğim kadın ismini alırım alırsam hayde tahmin edin, yabancı ve bir hint ismi
office sen ne iş yapıyorsun. yaş kaç ?:26:
Ben geldimmmm herkesler gitmiş
Gunaydin gunaydin,
Hemen google a bakiyorum. Nedense Endonezya cikti. Zamanim yok bunlarla idare et
Arti
Atin
Kade
Lastri
Merpati
Sujatmi
Tuti
Ben cevap vereyim kendisi onemli bir sirketin CEO su. Arkadasim olmasina ragmen ne yaptigini bilmiyorum. Halkla iliskiler mi desem , yazilim mi desem. Her seyden biraz yapiyor sordugumda.
Eee sende gec geliyorsun Cudi, biraz erken gelsen herkes burda.
[Kadin butun gun kocasiyla cocuklariyla geziyor anca geliyor buraya. ]
Gunaydin gunaydin,
Hemen google a bakiyorum. Nedense Endonezya cikti. Zamanim yok bunlarla idare et
Arti
Atin
Kade
Lastri
Merpati
Sujatmi
Tuti
Ben cevap vereyim kendisi onemli bir sirketin CEO su. Arkadasim olmasina ragmen ne yaptigini bilmiyorum. Halkla iliskiler mi desem , yazilim mi desem. Her seyden biraz yapiyor sordugumda.
Eee sende gec geliyorsun Cudi, biraz erken gelsen herkes burda.
[Kadin butun gun kocasiyla cocuklariyla geziyor anca geliyor buraya. ]
ı-ıh onların hiçbirisi değil, yeni ismim hakkında spoiler vermeyem şimdi hemen çalarlar şöyle diyeyim anlamı çok çok güzel
hahahah CEO da olacam kısmetse ama büyüyünce şimdilik şirketin eli, ayağı, kaşı, gözü gibi hayatsal organlarını idame ettiriyorum herşeyim ben üle :111:
reddmars; hintli arkadaşlarda ki kibarlığı, saygıyı ömrümde görmedim ben biraz daha ısınırsam yakında size Chennai'den seslenirim hiç belli olmaz sana yaşımı öm attım, ne ka küçük, ne ka şirin olduğumu görüp kıskanmasınlar diye