KK Omegazin :)

İyi geceler kızlar, hepinize iyi bayramlar :KK16:

Evimden çok çok uzaktayım, internete sınırlı erişebiliyorum. Fırsat buldukça gelirim, görüşmek üzere :KK3:

:KK60:

nasılsınız çılgın grup :KK53: kismeler yok bakıyorum, herkeşler geziyor mu :KK43: hiç düşünmeyin bu office, allahın bayramının 2. günü çalışıyor mu? çok sıkılıyor mu? deyyü :KK43:

:KK60:

nasılsınız çılgın grup :KK53: kismeler yok bakıyorum, herkeşler geziyor mu :KK43: hiç düşünmeyin bu office, allahın bayramının 2. günü çalışıyor mu? çok sıkılıyor mu? deyyü :KK43:

Ben varım yeter mi?:KK53::KK53:
Gerçi yanımda dağ gibi çamaşır ve kocadan cins cins bakışlar getirdim:KK30:

Ben varım yeter mi?:KK53::KK53:
Gerçi yanımda dağ gibi çamaşır ve kocadan cins cins bakışlar getirdim:KK30:

hoşgeldin, o bakışların zararı yok bende de bol bol var onlardan :KK53: adamceğizin pempe renkli sitelere alerjisi var kk dan dolayı :KK53: getir çamaşırları beraber halledelim :21:

oyyy dime beaa :KK16: "o bir fransız, o birrrr herşey" diyebiliriz bu durumda :KK9: yakışıklı mı potansiyel enişte adayımız :21:

Yok ya pek degil aslinda orta, mavi gozlu kumral ama cok zayif be alisabilir miyim bilmiyorum. Benim kilo vermem onun kilo almasi lazim. :KK9: Birbirimize yakistigimiz soylenemez. :KK23:

hoş bulduk canım.:KK17: konu nedir, ne konuşuyorsunuz ?

Office bayramda calismaktan sikayetci ama bilmiyor ki ona her gun bayram. Gelince kafami kiracak bunu soyledigim icin. :KK9:

Ben bir fransizla tanistim, zayif mi degil mi onu dusunuyorum. :KK34:

limon fransizcayi romantik bulanlardan.:KK76:

Yani fazla konu yok bugun. :KK23:

Office bayramda calismaktan sikayetci ama bilmiyor ki ona her gun bayram. Gelince kafami kiracak bunu soyledigim icin. :KK9:

Ben bir fransizla tanistim, zayif mi degil mi onu dusunuyorum. :KK34:

limon fransizcayi romantik bulanlardan.:KK76:

Yani fazla konu yok bugun. :KK23:

Office duymasın o zaman söylediğini. :KK1:

ooo :KK24: fransızla nerde tanıştın ? nasıl biri ?

bana da hep fransızca kaba gelmiştir. :KK1: italyanca daha sempatik:KK52:

Office duymasın o zaman söylediğini. :KK1:

ooo :KK24: fransızla nerde tanıştın ? nasıl biri ?

bana da hep fransızca kaba gelmiştir. :KK1: italyanca daha sempatik:KK52:

Office gelirse ben yokum. :KK9:

Kizim italyanca cok kaba ya, hele ispanyolca beter beter. :))

Fransizca cok hos birde fransiz aksani super romantik -ki ben romantik degilimdir. :)

Son düzenleme:
Office gelirse ben yokum. :KK9:

Kizim italyanca cok kaba ya, hele ispanyolca beter beter. :))

Fransizca cok hos birde fransiz aksani super romantik -ki ben romantik degilimdir. :)

office gelirse arkamıza saklarız seni :KK1: yok deriz.

bende dilleri pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla ispanyolca hoşuma gitmişti.:26:

fransızca da bi jötem i biliyorum o kadar :KK9:

bende çok romantiğimdir :KK48: erkekler kaçıyor benden :KK1:

Son düzenleme:
X