KK Omegazin :)

teee güvendiğim dağlara karlar yağdı :KK50: aldığım duyumlara göre arkamdan konuşuyormuş birileri, sonra da saklanıyormuş diyolla :KK53: fransız iyidir, italyan da iyidir ama hintliler de iyidir beaaa çok kibarlar bayılıyorum onlara :KK16:

teee güvendiğim dağlara karlar yağdı :KK50: aldığım duyumlara göre arkamdan konuşuyormuş birileri, sonra da saklanıyormuş diyolla :KK53: fransız iyidir, italyan da iyidir ama hintliler de iyidir beaaa çok kibarlar bayılıyorum onlara :KK16:

biz senin hakkında hiç konuşmadık. kankamstayla hiç saklanacağını da söylemedi. :KK1: :KK19:

aslan çok süslü oluyor.:KK12:

Yok be ben oyle degilim. :) Boga da bogazina duskun olur haha.

Röportajı biraz geç gördüm sanırım :) Ama çok sevdim güzel olmuş eline sağlık kankamstyle :KK16:

Sagol canim. :KK16:Umarim herkes begenmistir.

Arkandan tek reddmars konusuyordu bende susturdum onu. Merak etme yani. :KK23:

Hintlilerden bana tek cute gelen Rajesh . :KK53:

Yok be ben oyle degilim. :) Boga da bogazina duskun olur haha.

ben çok yemek ayırırım. sevdiğim yemekleri silip süpürürüm. bi ara çok zayıftım. üzüntüden 40 kg kadar düşmüştüm. 1 senede 6 kilo aldım toparlandım.:KK9:

Arkandan tek reddmars konusuyordu bende susturdum onu. Merak etme yani. :KK23:

Hintlilerden bana tek cute gelen Rajesh . :KK53:

hahaha :KK9: :KK9: evet bu aralar çok konuşuyorum.office , kankimstayla ile seni kaynattık. :KK9::KK9:

ooooooo:KK52: sizin suyunuz iyice ısınmış. hadi hayırlısı.:KK16:

Bugun cayimiz isindi yarin suyumuz. :))

Ya gormuycem baska ofiste o. O bana gelsin :agir takilan kankam::p

ah ah fransızca çok romantik :KK70: kankam nası bişi enişte adayı :KK70:

selamlar hatunlar

Soyledim tatlim. Selam. :KK53:

Yeni Omegazin sayisi Kazen'in roportajindan sonraki sayfalardan yazilacaktir. Pazar gunu yayin tarihi duyurulur...

Son düzenleme:
X