KK Omegazin :)

Özümseyerek oku kankam , boya dip boyasımıymış , 7.0 küllü kumralmıymış

Ona ayrı bir parantez açmak lazım ofisim

Ya bir dakika herseyi gectim de seks karavani nasil oluyor. Orada takildim gerisini okuyamadim daha.

Londra da yok mu kankam , bizim buralarda yok valla .

Yurt dışında arkadaş , oralarda bol bol , sıra sıra varmış ormanlık alanlarda .

Böyle benim anladığım dürümbüs gibi bişey

bir daha dürüm yemicem psikolocikmanım bozuldu kankam takıldığın yerleri sor bak 4 koldan aydınlatıyoruz seni özümseyerek oku

Almanyada seyyar genelevmiş, yok mu Londra'da

Yok burada biz o kadar gelismedik ama masaj salonlari var. Telefon kulubeleri ciplak kadin resmi dolu. :)

Almanlar yapiyor abi

bir ara kollarını kaldıra kaldıra fatmagül reklamları çıkıyordu ya burada, o geldi aklıma şimdi, orman demişken, orman kaçkını gibiydi ya, neyseki artık çıkmıyor

Yok burada biz o kadar gelismedik ama masaj salonlari var. Telefon kulubeleri ciplak kadin resmi dolu. :)

Almanlar yapiyor abi

Masaj salonları bizde de var

Kireçlenmeye şaheste , bel boyun fıtığına güldeste , komple yel girmesine nazende bakıyor

Son düzenleme:
bir ara kollarını kaldıra kaldıra fatmagül reklamları çıkıyordu ya burada, o geldi aklıma şimdi, orman demişken, orman kaçkını gibiydi ya, neyseki artık çıkmıyor

Ahhh be güzel arkadaşım , ne hatırlatırsın şimdi bu gül gibi gecede fatmagülü

Ben o fatmagüle farzet ki topiğinde methiyeler döşemiş kadınım . Bu gece yine rüyalarıma girecek

Ahhh be güzel arkadaşım , ne hatırlatırsın şimdi bu gül gibi gecede fatmagülü

Ben o fatmagüle farzet ki topiğinde methiyeler döşemiş kadınım . Bu gece yine rüyalarıma girecek

belki sesimizi duyan olur da ısrarlara dayanamayıp gelir yakında, ne dersin

belki sesimizi duyan olur da ısrarlara dayanamayıp gelir yakında, ne dersin

AAman diyeyim , KK dan soğuyorum fatmagül gelince .

Ama bendeki ayrı bir mazoşiştlik , engelleyebiliyorum aslında reklamları ama yoook illa o işkenceyi çekeceğim.

yel girmesi ne ola ki, tutulma falan mı

Aynen aynen , böyle soğuk soğuk bir ağrı gelir , salonda hemen açıverirler .

Bu akşam biri benim çayıma bişey attı galiba

Salon kadını çizgime geri döneyim derhal

Kankamstyle ellerine sağlık tebrik ederim. Gerçekten çok hoş , okurken keyif alınası bi röportaj olmuş.

Kazen bey'e de samimiyetinden dolayı teşekkürler

ara ara aklıma geliyor, ben özlemişim fatmagülü, geri dönmesi için topik mi açsam ne yapsam
o soğukluk yerini ılık ılık bir sıcaklığa bırakıyor diyorsun

Kankamstyle ellerine sağlık tebrik ederim. Gerçekten çok hoş , okurken keyif alınası bi röportaj olmuş.

Kazen bey'e de samimiyetinden dolayı teşekkürler

Sagol canim. Arada gel haber getir. Omegazin e katkida bulun.

Benden kurtulduklarini mi saniyorsun eger ucurulmazsa konu Omegazinde yer alacak. Hahahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…