KK Omegazin :)

Beni özleyen el kaldırsın:KK3:
Neleler oluyor kk de yahu iki hafta boş bırakmaya gelmiyor:KK52:.
Saten gömlek, sex karavanı:KK52:

Kankam emeğine sağlık, röportaj çok güzel olmuş :KK16: Sayende Kazen hakkında yeni şeyler öğrendik, ne işimize yarayacaksa :KK53: Şaka bi yana Kazen seni öcü olarak görmedim hiç, her sorduğum şeye candanlıkla cevap veriyosun. Seni gerçekten samimi buluyorum :KK12:

haydi iyi geceler, tatlı rüyalar, dingin uykular hepinize :KK53: ben yokken banlanmayın, sakin, cici yorumlar yapın :KK53: kankamı ve nihil'i BDV den uzak tutun, exmadon sen de karıştırma BDV yi :KK53: ayy kendimi Mune gibi hissettim parkunun kulakları çınlasın :KK60:

haydi iyi geceler, tatlı rüyalar, dingin uykular hepinize :KK53: ben yokken banlanmayın, sakin, cici yorumlar yapın :KK53: kankamı ve nihil'i BDV den uzak tutun, exmadon sen de karıştırma BDV yi :KK53: ayy kendimi Mune gibi hissettim parkunun kulakları çınlasın :KK60:

Bana bir temenni yok :63:

Bende kaldığım yerden özümsemeye devam edeyim bari :KK6:

Forumda yeniyim birde çok fazla aktif değildim.

Şuanda magazin değeri taşıyan pek fazla bilgim yok malesef ama bundan sonra seve seve yardımcı olur haber getiririm :KK16:

Hemen aktiflestirelim seni. Iki gun bize takil 7/24 cikmazsin burdan. :KK1:
Beni özleyen el kaldırsın:KK3:
Neleler oluyor kk de yahu iki hafta boş bırakmaya gelmiyor:KK52:.
Saten gömlek, sex karavanı:KK52:

Hosgeldin. :KK16:
Saten gomlekte beni yalniz biraktiniz Nihil'le . Bana saten demeyin . :KK53:

Kankam emeğine sağlık, röportaj çok güzel olmuş :KK16: Sayende Kazen hakkında yeni şeyler öğrendik, ne işimize yarayacaksa :KK53: Şaka bi yana Kazen seni öcü olarak görmedim hiç, her sorduğum şeye candanlıkla cevap veriyosun. Seni gerçekten samimi buluyorum :KK12:

Guzel olmus bence de, cokta mutevaziyim canim. :KK76: Sagol canim. :KK16:

Mesajimi yazdim ciktim, fazla yazmam bir kere yazarim anlayan anlar. :) Nihil nerelerde acaba. :26:

Iyi geceler. :KK16:

Forumun haşarı kızı (........) aşık olmuş. Bakalım ne olacak, geldiğinde hep beraber öğreneceğiz. Kim olduğunu tahmin edin bakalım. :KK34:

Röportaj çok hoş olmuş
Ellerine sağlık kankam :KK16:
Kazen bey e de açıklayıcı cevapları için teşekkür ederim. Kısa kısa cevap vermemiş :KK1:

Iyi geceler.

Cicegim ve cikolatamida vereyim,eli bos gelmis olmayayim demi ama.Hayirli olsun topiginiz (gec olsun güc olmasin)

$images.jpg

Banada yer varmi burda.:KK6:

Pek magazin bilgim olmasada,iyi bir okuyucuyumdur...

Bu arada cöpcüler kralin in "yazdim bunu gazeteye" repligini hatirladim bi an.Buyrun sizde hatirlayin:KK34:

Yazıcam bunu gazeteye - YouTube

Kazen in röportajinida cok begendim.

Bu günün hit i karavan olayimi,ne adamlar var yahu,ormanda sac boyama:KK51:
Kadin nasil korkutmussa,adam kendini ormana atmis:KK14:

Kazen in röportajına ekleyeceğm bir iki şey var:)
KK da çete üyelerinni başı benim:).Ortalığı tek birbirine katan benim yani.
Birde kk nın hayatındaki tamamlayıcı faktörler :Yahu burası hayatı tamamlıyor,hayat tecrübesi edinmek isteyen bdv okusun yeter:KK1:

Iyi geceler.

Cicegim ve cikolatamida vereyim,eli bos gelmis olmayayim demi ama.Hayirli olsun topiginiz (gec olsun güc olmasin)

Eki Görüntüle 774053

Banada yer varmi burda.:KK6:

Pek magazin bilgim olmasada,iyi bir okuyucuyumdur...

Bu arada cöpcüler kralin in "yazdim bunu gazeteye" repligini hatirladim bi an.Buyrun sizde hatirlayin:KK34:

Yazıcam bunu gazeteye - YouTube

Kazen in röportajinida cok begendim.

Bu günün hit i karavan olayimi,ne adamlar var yahu,ormanda sac boyama:KK51:
Kadin nasil korkutmussa,adam kendini ormana atmis:KK14:

Yaz kizim. :KK1: Biz de o konuyu konusuyoruz fena geyik yapasim var ama yok yeni ciktim . :KK19:

Sagol , hosgeldin. Bir ay sonra anca ilgini cekebilmisiz. Tuh bizeee. :KK9:

nasılsınız millet?
kankam naber?
pepeye noldu banlanmış yahu :KK14:

Iyidir canim senden.

Pepe dunku Silivri konusundan gitti. :KK50:

Kazen in röportajına ekleyeceğm bir iki şey var:)
KK da çete üyelerinni başı benim:).Ortalığı tek birbirine katan benim yani.
Birde kk nın hayatındaki tamamlayıcı faktörler :Yahu burası hayatı tamamlıyor,hayat tecrübesi edinmek isteyen bdv okusun yeter:KK1:

Bende sanal cete magduru Kankam. :KK5: Tanistigima memnun oldum. :KK1:

X