- 18 Temmuz 2013
- 954
- 858
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.741
Beni özleyen el kaldırsın
Neleler oluyor kk de yahu iki hafta boş bırakmaya gelmiyor.
Saten gömlek, sex karavanı
Sagol canim. Arada gel haber getir. Omegazin e katkida bulun.
haydi iyi geceler, tatlı rüyalar, dingin uykular hepinizeben yokken banlanmayın, sakin, cici yorumlar yapın kankamı ve nihil'i BDV den uzak tutun, exmadon sen de karıştırma BDV yi ayy kendimi Mune gibi hissettim parkunun kulakları çınlasın
Forumda yeniyim birde çok fazla aktif değildim.
Şuanda magazin değeri taşıyan pek fazla bilgim yok malesef ama bundan sonra seve seve yardımcı olur haber getiririm
Beni özleyen el kaldırsın
Neleler oluyor kk de yahu iki hafta boş bırakmaya gelmiyor.
Saten gömlek, sex karavanı
Kankam emeğine sağlık, röportaj çok güzel olmuşSayende Kazen hakkında yeni şeyler öğrendik, ne işimize yarayacaksa Şaka bi yana Kazen seni öcü olarak görmedim hiç, her sorduğum şeye candanlıkla cevap veriyosun. Seni gerçekten samimi buluyorum
haydi iyi geceler, tatlı rüyalar, dingin uykular hepinizeben yokken banlanmayın, sakin, cici yorumlar yapın kankamı ve nihil'i BDV den uzak tutun, exmadon sen de karıştırma BDV yi ayy kendimi Mune gibi hissettim parkunun kulakları çınlasın
Röportaj çok hoş olmuş
Ellerine sağlık kankam
Kazen bey e de açıklayıcı cevapları için teşekkür ederim. Kısa kısa cevap vermemiş
Iyi geceler.
Cicegim ve cikolatamida vereyim,eli bos gelmis olmayayim demi ama.Hayirli olsun topiginiz (gec olsun güc olmasin)
Eki Görüntüle 774053
Banada yer varmi burda.
Pek magazin bilgim olmasada,iyi bir okuyucuyumdur...
Bu arada cöpcüler kralin in "yazdim bunu gazeteye" repligini hatirladim bi an.Buyrun sizde hatirlayin
Yazıcam bunu gazeteye - YouTube
Kazen in röportajinida cok begendim.
Bu günün hit i karavan olayimi,ne adamlar var yahu,ormanda sac boyama
Kadin nasil korkutmussa,adam kendini ormana atmis
nasılsınız millet?
kankam naber?
pepeye noldu banlanmış yahu
Kazen in röportajına ekleyeceğm bir iki şey var:)
KK da çete üyelerinni başı benim:).Ortalığı tek birbirine katan benim yani.
Birde kk nın hayatındaki tamamlayıcı faktörler :Yahu burası hayatı tamamlıyor,hayat tecrübesi edinmek isteyen bdv okusun yeter
Yaz kizim.Biz de o konuyu konusuyoruz fena geyik yapasim var ama yok yeni ciktim .
Sagol , hosgeldin. Bir ay sonra anca ilgini cekebilmisiz. Tuh bizeee.
Heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyt var mı bana yan bakaaaan ?
Iyidir canim senden.
Pepe dunku Silivri konusundan gitti.