KK Omegazin :)

Beni özleyen el kaldırsın
Neleler oluyor kk de yahu iki hafta boş bırakmaya gelmiyor.
Saten gömlek, sex karavanı

Kankam emeğine sağlık, röportaj çok güzel olmuş Sayende Kazen hakkında yeni şeyler öğrendik, ne işimize yarayacaksa Şaka bi yana Kazen seni öcü olarak görmedim hiç, her sorduğum şeye candanlıkla cevap veriyosun. Seni gerçekten samimi buluyorum

haydi iyi geceler, tatlı rüyalar, dingin uykular hepinize ben yokken banlanmayın, sakin, cici yorumlar yapın kankamı ve nihil'i BDV den uzak tutun, exmadon sen de karıştırma BDV yi ayy kendimi Mune gibi hissettim parkunun kulakları çınlasın

Bana bir temenni yok

Bende kaldığım yerden özümsemeye devam edeyim bari

Forumda yeniyim birde çok fazla aktif değildim.

Şuanda magazin değeri taşıyan pek fazla bilgim yok malesef ama bundan sonra seve seve yardımcı olur haber getiririm

Hemen aktiflestirelim seni. Iki gun bize takil 7/24 cikmazsin burdan.
Beni özleyen el kaldırsın
Neleler oluyor kk de yahu iki hafta boş bırakmaya gelmiyor.
Saten gömlek, sex karavanı

Hosgeldin.
Saten gomlekte beni yalniz biraktiniz Nihil'le . Bana saten demeyin .

Guzel olmus bence de, cokta mutevaziyim canim. Sagol canim.

Mesajimi yazdim ciktim, fazla yazmam bir kere yazarim anlayan anlar. :) Nihil nerelerde acaba. :26:

Iyi geceler.

Forumun haşarı kızı (........) aşık olmuş. Bakalım ne olacak, geldiğinde hep beraber öğreneceğiz. Kim olduğunu tahmin edin bakalım.

Röportaj çok hoş olmuş
Ellerine sağlık kankam
Kazen bey e de açıklayıcı cevapları için teşekkür ederim. Kısa kısa cevap vermemiş

Iyi geceler.

Cicegim ve cikolatamida vereyim,eli bos gelmis olmayayim demi ama.Hayirli olsun topiginiz (gec olsun güc olmasin)

Banada yer varmi burda.

Pek magazin bilgim olmasada,iyi bir okuyucuyumdur...

Bu arada cöpcüler kralin in "yazdim bunu gazeteye" repligini hatirladim bi an.Buyrun sizde hatirlayin

Yazıcam bunu gazeteye - YouTube

Kazen in röportajinida cok begendim.

Bu günün hit i karavan olayimi,ne adamlar var yahu,ormanda sac boyama
Kadin nasil korkutmussa,adam kendini ormana atmis

Kazen in röportajına ekleyeceğm bir iki şey var:)
KK da çete üyelerinni başı benim:).Ortalığı tek birbirine katan benim yani.
Birde kk nın hayatındaki tamamlayıcı faktörler :Yahu burası hayatı tamamlıyor,hayat tecrübesi edinmek isteyen bdv okusun yeter

Yaz kizim. Biz de o konuyu konusuyoruz fena geyik yapasim var ama yok yeni ciktim .

Sagol , hosgeldin. Bir ay sonra anca ilgini cekebilmisiz. Tuh bizeee.

nasılsınız millet?
kankam naber?
pepeye noldu banlanmış yahu

Iyidir canim senden.

Pepe dunku Silivri konusundan gitti.

Bende sanal cete magduru Kankam. Tanistigima memnun oldum.

Yaz kizim. Biz de o konuyu konusuyoruz fena geyik yapasim var ama yok yeni ciktim .

Sagol , hosgeldin. Bir ay sonra anca ilgini cekebilmisiz. Tuh bizeee.

Aslinda icten ice bi ilgim vardi size
Cocuklardan anca zaman buldum.Sorun sizde degil, ee bendede degil.Suclu kimse parmak kaldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…