KK Omegazin :)

işte o yüzden keyfim yok canım...bazen bu ülkeden kaçıp gidesim geliyor sonra yok diyorum elbet karanlıklar aydınlığa çıkacak,sabret..

çok üzgünüm bu gün..

Sabret sabret çatlayacağız en sonunda
Ben önceden Einstein'a, Nazım Hikmet'e kızardım neden ülkelerine dönmüyorlar diye
Ama büyüdükçe ve araştırdıkça hak verdim adamlara
Şimdi başka bir ülkede keyfim yerinde olabilirdi

işte o yüzden keyfim yok canım...bazen bu ülkeden kaçıp gidesim geliyor sonra yok diyorum elbet karanlıklar aydınlığa çıkacak,sabret..

çok üzgünüm bu gün..

O konuda sana katilamiycam Kadesa. Turkiye'yi cok seviyorum. Ha sen sevmiyorsun demiyorum. Ne kadar kacarsan kac ozluyorsun. Bugun bir ara soyle 10 dakika daldim , tatile geldigimi dusundum ama olmuyor iste. O 10 dakika bile guzeldi. :KK14:

Hic bir yer gulluk gulistanlik degil. Hayat degil zaten. :KK34:

Boyle yasiyoruz boyle de gidicez.

kankam herkes ülkesini seviyor ama çocuklarımın geleceği için endişeliyim artık..sorun ülkem değil yani.

neyse ben kaçayım siyasete bakıcam biraz.zaten geyikte siyaset yasak topiğe zarar gelmesin :) haydi iyi akşamlar.

Hadeee AB yolcusu kalmasin. :KK9:

Bakin 3 haftaya yakin oksuruyorum, hala bir caresini bulamadilar. Olmedigin surece sorun yok. Olursen bakarlar sana Allah var simdi.

En basit seyi soyledim , oteki konulara hic girmeyeyim. :KK34:

zaten kimsenin toprakla bir sorunu yok ki.. kendi adıma elbette ki ülkemi seviyorum, doğduğum-büyüdüğüm yer ama benim sorunum yaşadığım yerdeki insanlar.. huzurlu ve rahat değilim burada, ne yalan söyleyeyim gideceğim zamanı iple çekiyorum :KK14:

Inanmak...

$1010075_541697789228470_603636502_n.jpg

anahtarı bana yollamışsınız farktmedim...
bugün burayı ben aacakmışım,bilemedim..
bilseydim daha erken gelirdim...

Günaydınnnnnnnnnnn ve Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... herkes iyidir inşallah...
neyse ben kapıyı açarım,ardıma bakmadan kaçarımmm...

malum bayram ve bayram tmizliği halen beni bekler...
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar...bayramınız mutluluk,huzur,bereket ve güzellikler içinde geçsin.. :KK54: :KK54: :KK54:

kankam bayram öncesi sayı çıkacak mı,sayıda ben de var mıyım? parkon varsa ben olmayım :KK25:

günaydınnn uyuyo musunuz hala :KK24:

kankam bayram öncesi sayı çıkacak mı,sayıda ben de var mıyım? parkon varsa ben olmayım :KK25:

günaydınnn uyuyo musunuz hala :KK24:

Gunaydin ,

Kadesa sorun bayram oncesi degil, eskisi gibi topikte geyik yapilmadigi icin haber yok.

Kimseden haberim yok yani.:)

Bir Mune'yi biliyorum tatile cikti.

Bir sen , bir parkon , bir cudi, bir office 5 kisiyle sayi cikmaz. :KK19:

Eskileri yazsam havaya giremedim. Bilmem deneyeyim bugun:)

Gunaydin ,

Kadesa sorun bayram oncesi degil, eskisi gibi topikte geyik yapilmadigi icin haber yok.

Kimseden haberim yok yani.:)

Bir Mune'yi biliyorum tatile cikti.

Bir sen , bir parkon , bir cudi, bir office 5 kisiyle sayi cikmaz. :KK19:

Eskileri yazsam havaya giremedim. Bilmem deneyeyim bugun:)

kankam sen bırak onları bütün sayıya beni yaz napcan parkonu ofisi cudanayı falan :KK53:

olsun canım ya az olsun öz olsun.yalnız forumlarda da bi şey yok ki yazalım bayram sakinliği var.

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Gene bir kanama ve evdeyim, bayram sonrasına kadar yatak :KK43:((

Şimdiden bayramızı kutlamak isterim. Herşeyin gönlünüzce olduğu adaletli bir bayram olsun.

X