- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.541
Şöyle büyükçe bir bavul olsun, benim kollar , bacaklar ordan burdan sarkmasın Ofisi'm.
Topukla, bacakla olacak iş değil buHatın spor yapıyo, ben daha adım atmadan ensemden yakalar vallaha.
Veya koruma talep edelim müdürümden, Hayati tehlikemiz var diye.
Aa, ne iyiymiş depreşifim.
Ne kadar zaman önce başlamamız gerekiyor acaba.
Tarçınlı kek yesek olmamı:26:
oyy o spor yapıyordu dimio bavulla kapıdan çıkmadan furur bizi biz Munenin şefkatli mavu kürküne sığınma talep edelim, sonra bir ucundan sen bir ucundan ben tutar ikiye böleriz (saten gömlek gibin ) al işte ikimizin de mavu kürkü olur sonra
O kürkün dörttebirini parçalayabilsek sırayla giyerdik Ofisi'm .
O zaman korkudan yanımızdan geçemezdi kankam, ne havamız olur be
"Asabımı bozmayın, banlarım" yapardım rütbemide.
ayy ne iyi olurdu Parkunum, o dörtte bir ile devremülk yapardık sırayla, her ay birimizzde kalırdısonra ben kendi sıram için banlanacakların listesini tutardım kronolojik olarak, bazılarını tarihe gömerdim offf hayali bile iyi geldi
Ben şimdi liste hayali kurarak uyuyayım en iyisi.
Sende muneye sabotaj planı yap biraz Ofisi'm .
Çok lazım bize o kürk.
Ben yatmaya gidiyorum, iyi geceler
Gitmiş melekyavrum.
HABERLER;
-Magazin gündeminin önemli simalarından kankamstyle geçtiğimiz günlerde bir saten gömlek uğruna mapusa düşmüştü.Hapishanede szılı suçlulardan Nihille aynı koğuşa koyulan kankam , İççamaşırı patronu nihilin gazabına uğramış.
Koğuş ağalığına soyunan kerî Kankamı ayak işlerinde çalıştırıyormuş.
Muneye beni burdan çıkarın diye serzenişte bulunan magazin güzeli "bir daha bunlara uymazsın işte" cevabını almış.
Melekyavrum, bana acil bir ilaç söylesene canım.
Adet geciktirici kullanıcam ilk defa, hangi ilacı kaçgün önceden kullanayım?
Ofisi'm aklımıza gelenleri yazalım, yarın toparlayacak çalışkan bir arkadaş bulalım.
Gitmiş melekyavrum.
HABERLER;
-Magazin gündeminin önemli simalarından kankamstyle geçtiğimiz günlerde bir saten gömlek uğruna mapusa düşmüştü.Hapishanede szılı suçlulardan Nihille aynı koğuşa koyulan kankam , İççamaşırı patronu nihilin gazabına uğramış.
Koğuş ağalığına soyunan kerî Kankamı ayak işlerinde çalıştırıyormuş.
Muneye beni burdan çıkarın diye serzenişte bulunan magazin güzeli "bir daha bunlara uymazsın işte" cevabını almış.
Melekyavrum, bana acil bir ilaç söylesene canım.
Adet geciktirici kullanıcam ilk defa, hangi ilacı kaçgün önceden kullanayım?
Ofisi'm aklımıza gelenleri yazalım, yarın toparlayacak çalışkan bir arkadaş bulalım.
Acil işim hybrisim.Günaydın kızlarr ;
parkonum eğer ciddi isen adet geciktirici adı ile satılan hiçbirşey kullanma. Onun yerine ilk reglde doğum kontrol hapı kullan ve tatilden dönene kadar kesmeden devam et.
Yada acil değilse Pazartesi doktora gideceğim ona sorarım. Progesteron bana aynı işi görür gibi geliyor çünkü tüplerdeki bekleme döneminde kullandığın müddetçe kanama başlamıyor.
Saten gömlek yaktı kızlarıkerican da mapısta yoksa gerçi o alışkın zırp pırt mapısa girip çıktığından
Parkunum primolut-N kullanabilirsin,günde 2 tane alıyorsun sabah ve akşam içiyorsun..
Aynı saatlerde almaya çalış ilacı..
Adet olmadan 3 gün önce filan içmeye başlıyorsun,ilacı bıraktıktan 3-4 gün sonrada adet oluyorsun.
Tek sıkıntısı soraki adet dönemimde günü şaşırıyor,2 ay kadar filan düzensiz olabiliyor..
Ofis gitme geri gel.
Kankam'dan haber getirdim
mune ile plan yaptik . mune sen cok giriyorsun biraz dinlen dedi . mune aslinda beni tatile gonderdi .
suan hawaide gunesin altinda bronzlasiyorum. bana cocktail getiren garson fistik gibi iyi ki gelmisim.
gelince gorusucez. haberlerinizi aliyorum. parkon ve office intikamim aci olacak.
mavu kurk yerine mavu kelepce getiricem size.
NOT 1 : Efekt : nihahaaaaaa kahkahaları :)
NOT 2: Notlar bendenize aittir
Vay be,müdürümüz dedik bağrımıza bastık,biz soğuk mapısane damlarında zatürre olurken kankamı Hawai e mi gönderdin.Ayıp size ayıpherkesin arkasından atıp tutuyorsunuz, sonra tırsıdan sabotaj planları yaptığınız bana sığınma talep edeceğinizi söylüyorsunuz
Sizi burada bırakıyorum dıpdızlak,sığınma mığınma yok, gelsin sıksın topuğunuza
Gördüm ama sizin gibi her anı arkadan iş çevirme olan hatunlar görmedimdisiz hangi çeteye mensuptunuz? Sicilya'lı mafyalar gibisiniz
Acil işim hybrisim.
Pazartesiden önce başlamam lazım bir ilaca,doğum kontrol hapı içi geç kaldım canım.
Çok mu sakıncalı acaba geciktiriciler?
Bir arkadaşım daha bu ilacı söylemişti,demekki genel olarak kullanılan bu.
O zaman cumartesi başlıycam mecbur.
Sağol ablacım.
Merhaba Kızlar,
Hemen daldım konunuza..Benimde tatilim adetime denk gelicek..primolut-N yi bana bir arkadaşım önerdi..12 yaşında adet olan kızı için bile doktor vermiş bu ilacı..Bende gitmeden almayı düşünüyorum..
Merhaba hoş geldinbir çok kişi bu ilacı kullanıyor zaten..Sağlık ocakları bile reçeteye yazıyor bunu..
Hoşbuldukk
Aaaaa reçete ile mi satılıyor yoksa...
Acil işim hybrisim.
Pazartesiden önce başlamam lazım bir ilaca,doğum kontrol hapı içi geç kaldım canım.
Çok mu sakıncalı acaba geciktiriciler?
Bir arkadaşım daha bu ilacı söylemişti,demekki genel olarak kullanılan bu.
O zaman cumartesi başlıycam mecbur.
Sağol ablacım.