KK Omegazin :)

Bir gorumce konusu daha bir arkadasimizi yakmis bulundu. Dikkat et sende gitme. Dua mi beddua mi karistirmissin office.

yani kibar kibar yazayım dedim, yoksa yazacak çok şey var da allah o görümceye sabır versin her türlü kötülüğü beklerdim ben olsaydım, yazık.

yani kibar kibar yazayım dedim, yoksa yazacak çok şey var da allah o görümceye sabır versin her türlü kötülüğü beklerdim ben olsaydım, yazık.

160 derece donus yapti ama dun. Bilemem office tek bildigim insanlarin kotu niyetlerinin bir gun baslarina kotu isler actigi.

günaydınlar

seyyah banlanmış

Gunaydin. Evet gordum. Senin gibileri elime verseler ben ne yaparim demekten gitmis herhalde.

Gerek yok boyle cumlelelere seyyah'cim sonucta her koyun kendi bacagindan asilir.

sadece başını okudum konunun yorum yaptım ama pc dondu.noldu şimdi konu sahibi dönüş mü yaptı tepkileri görünce?

Allah'ım böyle insanlardan korusun.

sadece başını okudum konunun yorum yaptım ama pc dondu.noldu şimdi konu sahibi dönüş mü yaptı tepkileri görünce?

Allah'ım böyle insanlardan korusun.

Evet biraz yapti sanki ama ben inanmiyorum. Bu kadar kisa surede degisim gosteren insan olamaz. Imrenmek ayri bir duygu, kiskanclik ayri bir duygu, fesatlik ve tiksinmek onlar cok daha extreme duygular.

Evet biraz yapti sanki ama ben inanmiyorum. Bu kadar kisa surede degisim gosteren insan olamaz. Imrenmek ayri bir duygu, kiskanclik ayri bir duygu, fesatlik ve tiksinmek onlar cok daha extreme duygular.

bende senin gibi düşünüyorum canım

Kadesa'ya...

Cuma gunu doktora giderken bir kiz bebegi gordum cok sekerdi. Sari sari bukle bukle saclari ve cekik gozleri vardi. Annesi kopartip kopartip bir sandwich yediriyordu. "Aaaa cok tatli bu" , bende istiyorum dedim icimden. Sonra aklima sen geldin. Kadesa'nin da boyle biz kizi olacak dedim icimden. Hasta olunca bazi duygularim daha da artiyor.

Bunu sana soyleyip soylememekte kararsizdim ama iste soyluyorum. Gonlunu ferah tutarsan ve stres yapmazsan hep iyi seyler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…