KK Omegazin :)

yaw kızlar o konuya yazıyorsunuz da ben o bayanın öğretmen olduğuna hiç inanmıyorum. ne imla, ne cümle, ne de kelimelerde hayır yok.. iceberg yerine aysberg yazan bir öğretmen olmaz kanımca.. bir gariplik var o konuda bana kalırsa..

yaw kızlar o konuya yazıyorsunuz da ben o bayanın öğretmen olduğuna hiç inanmıyorum. ne imla, ne cümle, ne de kelimelerde hayır yok.. iceberg yerine aysberg yazan bir öğretmen olmaz kanımca.. bir gariplik var o konuda bana kalırsa..

Yazdim zaten bitti ama ogretmen olsa da her ogretmen yazisina dikkat etmiyor. Bence oteki konu tuhaf. 40 erkekle bilmem ne yapmisim ama haberim yok diyen. :KK52:

Office office hizini kaybediyorsun cik cik. :KK19:

"I hope that you understand me. "

kızım benim ki enerji kaybından oluyor, dün akşam yediğimin üstüneyim sahur falan da yapmadım :KK53: algılama sorunu yaşıyorum bir destek ver hayrına :KK60: 40 kişiyle kim naapmış çabuk link ver polemik kaçıyor :KK60:

I hope that you understand me. " bunu bana söyledin sandım :KK60: çabuk refresh yapın beni :KK60:

Son düzenleme:
kızım benim ki enerji kaybından oluyor, dün akşam yediğimin üstüneyim sahur falan da yapmadım :KK53: algılama sorunu yaşıyorum bir destek ver hayrına :KK60: 40 kişiyle kim naapmış çabuk link ver polemik kaçıyor :KK60:

I hope that you understand me. " bunu bana söyledin sandım :KK60: çabuk refresh yapın beni :KK60:

Seni reformat etmek lazim. :KK60:

Yanlız saldırmak için pusuda bekleyenler varmış.
Biri " terbiyesiz insanlar" yazmış banlananlara . Bende kibledim.

bende birilerini kibledim, kadının kadından başka düşmanı yok, erkek milletini bırakıp bu konuya odaklanalım :KK47:

depresif, kimdi o hiç banlanmadım diyen :KK60:

Yanlız saldırmak için pusuda bekleyenler varmış.
Biri " terbiyesiz insanlar" yazmış banlananlara . Bende kibledim.

o hep öyledir biri bişey der devamı yuhhh şeklinde gelir..

keşke dalga geçmeselermiş boşu boşuna gittiler..

keri böyle takıntılı insanlar sonunda seri katil oluyor yazmış :KK14:

X