KK Omegazin :)

o ventolin benim dostum gibi artık 3 farlı varyasyonu var onun bende, inhaler, buhar, şurup teeee evde herkeşler astım bronşit. o yüzden biliyorum, hatta bir kaç tane daha biliyorum ne yazık ki. çok rahatlatır o seni ama emin olabilirsin. geçmiş olsun kankişim

bence de gidicisin

neyse 1 günde çıkarsın ceza puanın azmış

gülmeyiz genel yas ilan edicez

depresife ölü taklidi yap diyorum, ben tutamadım çenemi halbuki millet ciddiye alıp cevap bile vermemiş sana ne office Mune görmese bari bu seferlik uyarı falan verse, kulağımı çekse hafiften, sevgi ve şefkat dolu bir ses tonuyla uyarsa keşkem

Beni fazla rahatlatmiyor Office yoksa ben baska turlu gidici miyim.

bence de gidicisin

neyse 1 günde çıkarsın ceza puanın azmış

gülmeyiz genel yas ilan edicez

Office in 20 puan oldugu an.

işte ben admin olsa idim tüm bu dediklerini yapardım,gel sarılalım çok korkmuşsun sen ama korkma acımıyor böyle sinek ısırığı gibi sonra geçiyor

Beni fazla rahatlatmiyor Office yoksa ben baska turlu gidici miyim.

Office in 20 puan oldugu an.

çok mu dramatik odu genel yas

Kankam çok geçmiş olsun kuzum. Ne oldu öyle durup dururken.

Sagol canim. Pazartesi oksuruk basladi dunde nefes darligi. Ben temizlik yaparken terliyorum, sonra hasta oluyorum. Biri bana bir yol gostersin. Neden terliyorum ben temizlik yaparken.

Astim inhaler i kullaniyorum simdi yine kotulestim biraz. Sonra yine gelirim.

işte ben admin olsa idim tüm bu dediklerini yapardım,gel sarılalım çok korkmuşsun sen ama korkma acımıyor böyle sinek ısırığı gibi sonra geçiyor

çok mu dramatik odu genel yas

genel olarak bir migren atağı yaşıyorum 2 saattir, kim ne yazsa ters cevaplar vermeye başladım durum vahim. offffff exmadoonnnnnn çok afedersin arada kaynadın kusura bakma nolur bugün dediğin gibi huysuz mode on ben giderken sen de gülme valla dönerim geri

Canım benim ya. Çok mu hararetli temizlik yapıyorsun öyle terliyorsun.
Bari ceyran yaptırma temizlik yaparken.
Benimde astımım varda ondan korktum astım oldun diye.
Fena üşütmüşsün demek dikkat et kendine

Gidenin arkasından gülünmez ama sırıtılır

gülmeyin, sırıtmayın giderken götürürüm hepiciğinizi muneye desem ki bende auralı migren var, ne yazdığımı görmüyorum ne der acaba exmadon ben seni nereden tanıyorum yahu? çıkarıcam bir yerden ama nereden eski nikini kulağıma fısılda bakayım

Minareden at beni in aşağı tut beniiiiiiiiiii..........

Kızlar o topik amacını aştı artık yazmayın cıss olmayın valla değmez...

Biri tesettür farz değildir dediğinde kendimi kaybediyordum da ölü taklidi yaptım. Ofisim yapamadı, ama gitmez inşallah. Konu nerelere geldi...

Ofisim çak bir majezik kuzum......

ben ona cevap olarak "he yaw he he" diyecektim dedim öyle de giderim böyle de bari döküleyim majeziği kutusuyla içmekle tehdit etsem Mune görmemezlikten gelir mi kü

Bilmem nerden acaba? Dedikodulardan mahrum mu kaldın sen kıyamam sana

ben olayın açık-kapalı boyutunda değilim ki doğrusunu biliyorsam zaten bu konuda tartışmam kimseyle herkesin fikri sabit ama bu adam saçma açıklamalarına hala devam ediyor ya..şu ramazan günü ayıptır artık.banlanıcam ofise çok güldüm başıma gelecek

bir de konu geyiğe sarıyo gibi,en hoşlanmadığım şey budur konularda

Sen de gitme Kadesam

O adamın çocukluğuna inmek lazım neden hamile kadınları bu kadar itici buluyor, acaba biri karnıyla mı itekledi bunu küçükkene

Ama ben o Mustafa Durdu nun twitter de yazdığına koptum. İftira atma demiş, kendini leylekler getirdi sanıyor galiba

Bilmem nerden acaba? Dedikodulardan mahrum mu kaldın sen kıyamam sana

allahım beni tanıyorsun beni tanıyorsun kimsin sen nolur söyle, öğrenemeden gidersem bir de meraktan giderim

kadişim gülsene biraz daha, daha önce söylemiş miydim? gülünce çok güzel oluyorsun hadi gül gül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…