- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi TamBirMerve
-
kıyamam bizsiz yapamazsın gene gelirsinAy ayyne yapacak tek ayak üstünde mi bekletecek yoksa hapis cezası mı veriyor. Yoksa bu siteden atılacak mıyım aman allahım sizi çok sevmiştim oysa ki çok üzülücem
Aynen ya.. Neyin kavgasi surekli, anlamadim gitti..Sanırsınki atomu parçalıyoruz...
Sus kız senden kötüleri var görmüyor musun bedavadan yorum yapıp konu açıyor yazıkFakirligim yuzume vuruldu senin hakkinda konu acicam
Benim odenmiyor haksizlik var
sakinimpatatesim deymez sakin ol
Yazik ya uzuldum gercekten.Zaten bende krediye basvurdum cikmis pro olucam bende :)Sus kız senden kötüleri var görmüyor musun bedavadan yorum yapıp konu açıyor yazık
Hani para aldığımızı inkar ediciydik niye açık veriyon maaşından kesilecek dimedi dimekıyamam bizsiz yapamazsın gene gelirsinDaimi üye olursun sana da maaş bağlanır
Aynen ya.. Neyin kavgasi surekli, anlamadim gitti..
sakinimsakin miyim acaba saygısız işte kendinden yaşça büyük insana saygısızlık yapınca sinir oldum.
En çok maaşı ben alıyorum sgk da varHa belkide para alıyorsunuzdur zaten
Aiiiyyy ne kadar şom ağızlıyım bu ay çok kesinti oldu benim konuşurum artık mune ablamla bir güzellik yapar banaHani para aldığımızı inkar ediciydik niye açık veriyon maaşından kesilecek dimedi dime
Varsa bi durum, yapalım açık oturum ablaaaaaaSonrada bu hanım neden asabi diyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?