- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi TamBirMerve
Kac para aliyosun yorum basi paran yattimi bende kesinti cok olmus :)nolmuş nolmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac para aliyosun yorum basi paran yattimi bende kesinti cok olmus :)nolmuş nolmuş
Kazen internet faturamızı da ödüyor. Sigorta gibi düşünebiliriz bunu.Evet ben yorum basi 5 tl aliyorum prolar 7.5 tl+kdv siz bedava mi yaziyorsunuz yazik.
Diğer konuda yorumlar ağır geldi galiba mune gelsin cezanı keser şikayet ettim
Benim odenmiyor haksizlik varKazen internet faturamızı da ödüyor. Sigorta gibi düşünebiliriz bunu.
Edepsizin teki ,sinir etmeye uğraşıyor.Kendi kendine konuşuyorsun..
Böyle bir lafa böyle cevap verilir..
Terbiyesizliğe tahammülüm yoktur..
Ben sakinim..
Kac para aliyosun yorum basi paran yattimi bende kesinti cok olmus :)
patatesim deymez sakin olKız defol git saygısız insanın tekisin bilmiyorsan soyleyim.Toplumda nasıl konuşman gerektigini sana kimse öğretmedi mi zavallı .
Prolara özelse demekkiBenim odenmiyor haksizlik var
Ha belkide para alıyorsunuzdur zaten
Edepsizin teki ,sinir etmeye uğraşıyor.
Cansın
Fakirligim yuzume vuruldu senin hakkinda konu acicamProlara özelse demekki
senin gibi karakterler pek barinamiyor burada normal olmadığını sende anladın bozuldun bize sardın şimdi acıdım sana ya.Ay ayy ne yapacak tek ayak üstünde mi bekletecek yoksa hapis cezası mı veriyor. Yoksa bu siteden atılacak mıyım aman allahım sizi çok sevmiştim oysa ki çok üzülücem
Heyy bosuma banlanma, sakin olIsin gucun oldugu icin mi günlerce avukat avukat diye döndün durdun????
Yok işim gücüm...
Evet burayı bekliyorum...
Sen gibilere bakıp halime,aklima,fikrime sükretmek icin sürekli buralardayım.....
Sana hesap mı vericem....
Neyin kafasını yasıyosun sen...
Tuvalette ekmek falan mı yedin
Nasil bu hale geldin sen...
Hadi sakince anlat dinleyelim....
Üff bi de bu çıktı.. Belli bi gruba surekli saldiranlar sizlersiniz bence, ozellikle eski üyelere.. Çeteleşme var da, bilerek saldiriliyor da bla bla.. Cidden sıktı artik bu muhabbet.. Yarasi var gocunuyor durumu olacak simdi de..
Eskiden kk'da ne guzel anlatırdık meramımızı.. Simdi bi savas bi itisme basladi sanki.. Ben mi yeni farkediyorum yoksa? Tadi kacti ama..
Hem uyeler hakkında konu acmak, uyelere saldirmak yasak..
Mune