KK nun sorunlu üyeleri

Haklı sonuna kadar haklı. Kendini bir halt zanneden mi ararsın ahkam kesen mi hepsi var misliyle. Normal hayatta iki lafı bir araya getiremeyenler burda aslan. Gözünü sevdiğimin sanal dünyası kimler ne kılıflara ne maskelere saklanıyor

Konu sahibinin diger konusuna yorum yazmamisim, herhalde hücuma kalkilan kişilerden degilim ama cidden bıktırdı bu yafta olayi..
Son haftalarda surekli bunu yasiyoruz..
Beni banlattiniz (çoğul, biz kim?) diyor, uyeyi kiblememişim bile, duvarinizda alay ettiniz diyor, tek kelimem yok onunla alakali, başkasından bahsedilse baskasi uzerine alinip onun kavgasini veriyor ve her konuda giciklik yapılıyor, Türkçe kullanimini eleştiriyoruz, baska biri saldiriyor/sataşıyor alakasiz sekilde, cevap verince yine çetelikle suclaniyoruz veya masum olmamakla boooyle alakasız bi suru sacma sey.. Rahatca yorum yazamaz olduk..
Yetsin bence..
Birden fazla eski uye ayni fikirde olup sizleri elestirince cetelesme olmuyor bu..
Ay icimi döktüm konu sahibi, sağol kız

kizlar hepinizi seviyorum, ben. valla cenemi tuttum... sabah kalkdigimda ban yüzünden yikilmak istemiyorum. ondan usul usul uyumaya gidiyorum yatmadan bi cuara yaksamiydik
Battı balık yan gider zaten saat iki olmuş dedim kalktım yataktan çekiyorum

ay bekle beni bende geliyom balkona, oysa dislerimi bile fircalamistim hep senin yüzünden merve
Üf kısır döngü başladı yine
Sonra su içicez, yatıcaz tam dalacakken çişimiz gelicek, kalkıcaz tekrar uyumaya çalışırken bi sigara daha mı içsem, sonra su sonra çişşş ööf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…