• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK nun sorunlu üyeleri

Yavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin :rolleyes: bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim

Seni çılgın... Hadi oradan.
Seni taktığımızı nerden çıkardın nerden çıkardın?

Insan gibi konusma mı baslattın ki sen simdi bıdı bıdı yapıyosun?????
Sen benim yakınımda olsaydın,bu klavye delikanlılıgını yaptırıyor muydum sana acaba?
Git yat hadi.......

Klavye delikanlılığı yapan sizsiniz çocuk gibi keleşi getir bilmem ne kaç yaşındasın 5 mi napcan dövcen miii hemde beniii :D siz burayı ne kadar da meskeniniz bellemişsiniz ya işiniz gücünüz falan yok mu yazıkk aranızda toplanın bari söyleyin admininize size para versin iyi kolluyorsunuz buraları keleşçiler

Bana bak haddini bil,sen ne bana nede @Mune'ye laf söyleyebilirsin..
Edebin ne olduğunu biliyorsun demi saygısız seni...
Edepli edebinden susar, edepsiz susturdum sanar. Aslinda hic cevap bile vermememiz lazim boylelerine abla ama iste bizdede az edepsizlik var galiba susamiyoruz

Saglama al kendini..
Maddi manevi...
Sonra adım at...
Öfke ile adım atma...
Sakın..

orasi rahat, saniyede planim projem hazir :halay:. da oglusum araya reklam sokuyo... bakalim ilerleyen günler neyi göstercek. sabahdan beri vidi vidi ediyo Allahim okadar gereksiz konularki.... sonrada aaaa sen ikingün sonra adet olucaksin ondan böylesin diyo :sinirli:. neyse gerilmiyelim tekrar merve kizimiza odaklanalim :KK45:

Klavye delikanlılığı yapan sizsiniz çocuk gibi keleşi getir bilmem ne kaç yaşındasın 5 mi napcan dövcen miii hemde beniii :KK70: siz burayı ne kadar da meskeniniz bellemişsiniz ya işiniz gücünüz falan yok mu yazıkk aranızda toplanın bari söyleyin admininize size para versin iyi kolluyorsunuz buraları keleşçiler

Ha belkide para alıyorsunuzdur zaten

evet merve bende tüm samimiyetimle yazmistim oysaki lütfen yeni konu ac kk nin samimi üyeleri diye

Yavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin :rolleyes: bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim
Seviyeye bak .

Klavye delikanlılığı yapan sizsiniz çocuk gibi keleşi getir bilmem ne kaç yaşındasın 5 mi napcan dövcen miii hemde beniii :KK70: siz burayı ne kadar da meskeniniz bellemişsiniz ya işiniz gücünüz falan yok mu yazıkk aranızda toplanın bari söyleyin admininize size para versin iyi kolluyorsunuz buraları keleşçiler

Isin gucun oldugu icin mi günlerce avukat avukat diye döndün durdun????
Yok işim gücüm...
Evet burayı bekliyorum...
Sen gibilere bakıp halime,aklima,fikrime sükretmek icin sürekli buralardayım.....
Sana hesap mı vericem....
Neyin kafasını yasıyosun sen...
Tuvalette ekmek falan mı yedin
Nasil bu hale geldin sen...
Hadi sakince anlat dinleyelim....

Senin derdin bitmiş bacı, milletle geyik yaptığını SANIYORSUN. Fakat sadece sanıyorsun.
Sadece boş vaktimizde eğlendiriyorsun.:KK71::KK71:

orasi rahat, saniyede planim projem hazir :halay:. da oglusum araya reklam sokuyo... bakalim ilerleyen günler neyi göstercek. sabahdan beri vidi vidi ediyo Allahim okadar gereksiz konularki.... sonrada aaaa sen ikingün sonra adet olucaksin ondan böylesin diyo :sinirli:. neyse gerilmiyelim tekrar merve kizimiza odaklanalim :KK45:

Ilgilenicem seninle hayatım :)))))

Öteki konuna da baktım buna da baktım.. Sonra bir de bu alıntıladığım mesajını da okudum.. Ve dedim ki la bi yürü git.. Az ötede oyna minnoş.. Beğenmiyorsan çık git.. Zorla mı tutuyorlar...

Kendi kendine konuşuyorsun..

Edepli edebinden susar, edepsiz susturdum sanar. Aslinda hic cevap bile vermememiz lazim boylelerine abla ama iste bizdede az edepsizlik var galiba susamiyoruz

Böyle bir lafa böyle cevap verilir..
Terbiyesizliğe tahammülüm yoktur..

Amannnn herkesede sinirlenilmezki bizimkide can :)

Ben sakinim..

Back