- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır...
Varsa bi durum, yapalım açık oturum ablaaaaaa
Yahu biz naptık kk üyelerine genelleme yapmış hanımda ona tepkimi anlatmaya çalışıyorum bazı konular da hemfikir olmynca kötü mü oluyoruz
Battı balık yan gider zaten saat iki olmuş dedim kalktım yataktan çekiyorumkizlar hepinizi seviyorum, ben. valla cenemi tuttum... sabah kalkdigimda ban yüzünden yikilmak istemiyorum. ondan usul usul uyumaya gidiyorum yatmadan bi cuara yaksamiydik
Battı balık yan gider zaten saat iki olmuş dedim kalktım yataktan çekiyorum
Bilenmiş gelmiş pislik amaç banlatmak mikrop.
Üf kısır döngü başladı yineay bekle beni bende geliyom balkona, oysa dislerimi bile fircalamistim hep senin yüzünden merve
ben balkondayım beklerim gelin balkona mapıs için istif yaptımay bekle beni bende geliyom balkona, oysa dislerimi bile fircalamistim hep senin yüzünden merve
Allahtan yapmadınKes patates sen git kocana bakta aldatmasın yorumunu yapmak geldi içimden ama yapmıyorum sizden bir farkım olmaz o zaman
Banlanaksin biliyosun dimi?Kes patates sen git kocana bakta aldatmasın yorumunu yapmak geldi içimden ama yapmıyorum sizden bir farkım olmaz o zaman
Üf kısır döngü başladı yine
Sonra su içicez, yatıcaz tam dalacakken çişimiz gelicek, kalkıcaz tekrar uyumaya çalışırken bi sigara daha mı içsem, sonra su sonra çişşş ööf