- 22 Temmuz 2017
- 44.468
- 131.941
- 598
- Konu Sahibi TamBirMerve
Dahada eklenirdi de, uzatmak istemedim:))Haha nasil bir ozet gecistir, gece gece aklim durdu yeminlen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahada eklenirdi de, uzatmak istemedim:))Haha nasil bir ozet gecistir, gece gece aklim durdu yeminlen :)
çağır gelsin hanim abla toplu katliam olsa da sizi seviyorum uleynnn.
Eee şimdi hiç mi haklı değil konu sahibi der öz eleştiri yaparım
Kimisi sırf eleştiri için burada gibi
çağır gelsin hanim abla toplu katliam olsa da sizi seviyorum uleynnn.
eyvahlar olsun.Birazdan gelir,mutfakta çayını demliyordur hem içer hem keser cezayı:))
valla bugün ilk defa bosanasim geldi, topladim bavulu bi o cekiyo bi ben gitcem diye. ozaman sen gitceksin diye atar yaptim dusa girdim ciktim adam yataga saklanmis. dövücem yakinda ama karsiligini kaldiramam diye korkuyom
Allah sifa edep versin.Yavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim
bi kaç kişi insan gibi yazmış iyi anlarına denk gelmiş.. gudubet, saygısız, Terbiyesiz ,seviyesiz !!Yavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim
Korkma...
Hicbir seyden...
Ayrıca gidebileceksen GIDIYORUM de...
Gidemedigin an...gitmedigin an..
Kurdugun cumlenin hicbir yaptirimi kalmıyo.
Ne o an...
Nede gelecekte...
Yavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim
Diğer konuda yorumlar ağır geldi galiba mune gelsin cezanı keser şikayet ettimYavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim
cok fena gidesim varda hava soguk saka bi yana valla su an cok gitmek istiyorum baya yalvardi gitme diye, ama dedim bugün gidemezsem yarin giderim diye... sonumuz hayirlisi.
Sayende yılbaşında insanlar banlı olacakYavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim
Son anlarimi doyasiya yasiyayim diyorsun heraldeYavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim
Yavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim