- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi TamBirMerve
-
Balım dogru söyle lımoncu burdamı
Hanım abla demek ki Elif bu aralar kıskançlık falan yapmıyor yoksa gelirdi.Evet ya elif'te h,ç gözükmüyor ..
Nicklide yapsanan ya
Ama olmadı yaaa fıkır benim lıke benımGözümde canlandı bak şimdi ,sabah marketin kapısında bekleyip hepsini alıp pembik geberik profilime foto atmam farz oldu
Takmıyorum eğleniyorum :) ama sorunluyum azıcık. Ve gocunmuyorum. Ve bunu her yerde anlatmam çünkü unutur geçerim. Ve gözardı etsemde meraklıyım bakma ihtiyacı hissediyorum orda gizli mesaj görünce. Ve ımmm bulamadım bulunca yazarım buralarda olursan :)Sorunlu bir davranis bicimi bu. Goz ardi etmek daha guzel degil mi? Zaten onlari taksam bu dedigini yapardim. Bir kere yaptim, onu da neden yaptigimi soyledim. Demek ki sen benden daha cok takiyorsun.
Buraya bazilari gibi 7/24 girip kose kapmaca oynamiyorum. Arada yorum yazar cikardim. Artik bunu da yapmayacagim.
Özellikle "Evet siz, hepiniz!" dediği kısımHaykırdim buna ya
Ay şu nickindeki programa uyuz oluyorum biliyo musun, ne çektim ondanGözümde canlandı bak şimdi ,sabah marketin kapısında bekleyip hepsini alıp pembik geberik profilime foto atmam farz oldu
Kız bıde safir vardı hatırlanmı cokkkkk eskılerdenGözününb yağını yidiğim valla bilmiyom ama burdadır mutlaka bizleri bırakmaz.
Hanım abla demek ki Elif bu aralar kıskançlık falan yapmıyor yoksa gelirdi.
Yapmiyim kız şimdi, zaten işsizliğim pek belli oldu.
Yap yap yapYapmiyim kız şimdi, zaten işsizliğim pek belli oldu.
Kız bıde safir vardı hatırlanmı cokkkkk eskılerden
O gıttımı
Canı sıkılmış sanırımArkadaşın olayı ne ?
Öyle deme çok sevimlidir aslında tanısan seversinAy şu nickindeki programa uyuz oluyorum biliyo musun, ne çektim ondan
Para senin olsun naylonları vermemAma olmadı yaaa fıkır benim lıke benım
Ama
Para senın
Albüm yapardı safirrrrr yazılırdı haniSafir kimdir necidir b ,ilemedim şimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?