- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
- Konu Sahibi TamBirMerve
BelkıdeGelir belki bir zaman sonra..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BelkıdeGelir belki bir zaman sonra..
Annemmmmm farkındamısın senın konun kalmadı
Geyıge döndü
Konu sahıbı bızı ezıkledı
Muhatap olup soylemedı
Belkıde
Pardon müdürümün kankısı bılemedım haddımı yaMuneyle aramıza niye giriyorsun olsun bir daha açarım sonuçta siteden atılmadımm sorunluların geyiği başlığı altında orada konuşursunuz bir dahakine
Azıcık taniyosam buradan kopamaz o ama kesin bilgi degil tabii, yaymayın
Yap yap :)Yapmiyim kız şimdi, zaten işsizliğim pek belli oldu.
Fas fakir hemdeKabul et fakirsin
Iyi geceler senden yilbasi temali istiyorum o zaman uc gunun varŞimdi benim oğlan uyumuşken hazır, fırsattan istifade uykuya geçeyim Justım, 1 saattir ağlardı dikti bizi ayağa, ondan kaçtım geldim buraya sinirimi atayım diye. Hani böyle nazlanmış gibi de görünmek istemiyorum ama... Behlül kaçar
Cümleten iyi geceler kızlar, Mevre hariç
Hic demiyosunuz kulagima :/
Neden bu kadar dert ettin ki onları görmezden gel geçEvet sizsiniz hepiniz !! Bu siteye üye olma amacınız nedir ? İnsanları hor görmek, sorunlarıyla alay etmek, ukalalık etmek, yazılanlarda samanlıkta iğne arar gibi açık arayıp yüzlerine vurup, dikkat çekip ne kadar da laf koyan bir hatun olduğunuzu göstermek mi amaç. Sizde paylaşmıyor musunuz sorunlarınızı ? paylaşıyorsunuz. sizinde sorunlarınızla alay edilsin ister miydiniz
Herkes sizin kadar süper zeka olmayabilir ki öyle bir zekanızda yok. Einstein olsaydınız burada pekte işiniz olmazdı. Cahil bir insan da olabilir karşınızdaki... ona yardım etmek, doğru yönlendirmek için kullanabilirsiniz zekanızı... böylece o da bir yol bulur belki, sizde insanlık, büyüklük etmiş olursunuz.
Bu siteye yakıştıramadım sizin gibileri kusura bakmayın zaten herkesin onca derdi var burada belki teselli bulurum kafamı dağıtırım diye geliyor bin pişman ediyorsunuz valla kadın kendi sorununu unutuyor sizle cebelleşiyor.. Psikolog olsanız insanı intihara sürüklersiniz siz önce kendi beyin sorunlarınıza çözüm bulun sonra gelin milletin derdini dinleyin dertleşmeyi bilmeyen yazmasınnn
O zaman kk da sadece kendi olur :)Neden bu kadar dert ettin ki onları görmezden gel geç
Bilgecenin cocugu oldu mu cok istiyordu .
Allaaaaam çocuk uyandı puskurmama ya ne tatlısın gel buraya opceeeemÖzellikle "Evet siz, hepiniz!" dediği kısım
Arkadaşın olayı ne ?