• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK nun sorunlu üyeleri

Muneyle aramıza niye giriyorsun olsun bir daha açarım sonuçta siteden atılmadımm sorunluların geyiği başlığı altında orada konuşursunuz bir dahakine
Pardon müdürümün kankısı bılemedım haddımı ya
Kız o başlığı sen açsana ben konu açmaya üşeniyom

Yapmiyim kız şimdi, zaten işsizliğim pek belli oldu. :KK70:
Yap yap :)

Kabul et fakirsin :KK53::KK53:
Fas fakir hemde :D

Şimdi benim oğlan uyumuşken hazır, fırsattan istifade uykuya geçeyim Justım, 1 saattir ağlardı dikti bizi ayağa, ondan kaçtım geldim buraya sinirimi atayım diye. Hani böyle nazlanmış gibi de görünmek istemiyorum ama... Behlül kaçar :p

Cümleten iyi geceler kızlar, Mevre hariç :KK70:
Iyi geceler senden yilbasi temali istiyorum o zaman uc gunun var :D

Evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz.. :halay:

Evet sizsiniz hepiniz !! Bu siteye üye olma amacınız nedir ? İnsanları hor görmek, sorunlarıyla alay etmek, ukalalık etmek, yazılanlarda samanlıkta iğne arar gibi açık arayıp yüzlerine vurup, dikkat çekip ne kadar da laf koyan bir hatun olduğunuzu göstermek mi amaç. Sizde paylaşmıyor musunuz sorunlarınızı ? paylaşıyorsunuz. sizinde sorunlarınızla alay edilsin ister miydiniz
Herkes sizin kadar süper zeka olmayabilir ki öyle bir zekanızda yok. Einstein olsaydınız burada pekte işiniz olmazdı. Cahil bir insan da olabilir karşınızdaki... ona yardım etmek, doğru yönlendirmek için kullanabilirsiniz zekanızı... böylece o da bir yol bulur belki, sizde insanlık, büyüklük etmiş olursunuz.
Bu siteye yakıştıramadım sizin gibileri kusura bakmayın zaten herkesin onca derdi var burada belki teselli bulurum kafamı dağıtırım diye geliyor bin pişman ediyorsunuz valla kadın kendi sorununu unutuyor sizle cebelleşiyor.. Psikolog olsanız insanı intihara sürüklersiniz siz önce kendi beyin sorunlarınıza çözüm bulun sonra gelin milletin derdini dinleyin dertleşmeyi bilmeyen yazmasınnn
Neden bu kadar dert ettin ki onları görmezden gel geç

Bence kk da ozellille bdv deki bu soruna cozum bulunmali ..gercekten bazilari oladar samimiyetsizki sirf dikkat cekmek icin sacma sapan seyler bulup elestiriyorlsr konu dagiluyo konu sahibi ufacik bi tepkiler gosterse o kiisiler sikayet ediyor ve banlanan yine derdi olan konu sahibi oluyor Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Gerçekten bu edebiyatı yapacak kafa varsa sende o adamın niyetinin başka olduğunu anla bari işine yarar şimdi hem konun kapanacak hemde sen ban yiyeceksin .

Back