- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi TamBirMerve
Ay yok almiyim ben öğrenim hayatımı bile bambaşka bir yöne çevirdim. Hiç tarzım değilmişÖyle deme çok sevimlidir aslında tanısan seversin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok almiyim ben öğrenim hayatımı bile bambaşka bir yöne çevirdim. Hiç tarzım değilmişÖyle deme çok sevimlidir aslında tanısan seversin
Aksıyon var dedık geldık bır şey cıkmadı bacım yaYahu böyle aksiyonlu konulara beni neden çağırmıyorsunuz aşkolsun
Albüm yapardı safirrrrr yazılırdı hani
Yedıgı içtiği mictıgını resımlerdı
Eeee yettı garı Merve nerdeMerveeee
Nerdesin sen?
Hehhhh oEvet yaa hatırladım şimdi,döşü kıllı koçişi vardı:))
Boşuna ban yemiyek o zaman konu geyige dönünce mune hemen mapusa atıyorAksıyon var dedık geldık bır şey cıkmadı bacım ya
Annemmmmm farkındamısın senın konun kalmadıMune konumun kapatılmasını değil sonsuza dek açık kalmasını talep ediyorum bunuda ekleyeyim bekledim bekledim gelmedin bende gideyim bari sonra uğraşırım bunlarla belki
Karpuz beben nasıl geçti mi gazıSanki biz naptığ
Benimde kısa bir dönem arkadaşlığım oldu kendisiyle şuan görüşmüyoruzAy yok almiyim ben öğrenim hayatımı bile bambaşka bir yöne çevirdim. Hiç tarzım değilmiş
Hehhhh o
Geyık demıyekBoşuna ban yemiyek o zaman konu geyige dönünce mune hemen mapusa atıyor
Eeee yettı garı Merve nerde
Ikı mesaj yukarda be ya
Yap yap yap
Kahveler benden bacımGeyık demıyek
Es dost rastlaştık dıyelım