- Konu Sahibi TamBirMerve
-
aynen kısır döngü offff ....başım belada .Üf kısır döngü başladı yine
Sonra su içicez, yatıcaz tam dalacakken çişimiz gelicek, kalkıcaz tekrar uyumaya çalışırken bi sigara daha mı içsem, sonra su sonra çişşş ööf
Gidicisin belliben balkondayım beklerim gelin balkonamapıs için istif yaptım
Abla yarında sınavım var ya , hep bu merve yüzünden uykusuz kalıcamUyu annem uyu sen
Konu sahibinin diger konusuna yorum yazmamisim, herhalde hücuma kalkilan kişilerden degilim ama cidden bıktırdı bu yafta olayi..
Son haftalarda surekli bunu yasiyoruz..
Beni banlattiniz (çoğul, biz kim?) diyor, uyeyi kiblememişim bile, duvarinizda alay ettiniz diyor, tek kelimem yok onunla alakali, başkasından bahsedilse baskasi uzerine alinip onun kavgasini veriyor ve her konuda giciklik yapılıyor, Türkçe kullanimini eleştiriyoruz, baska biri saldiriyor/sataşıyor alakasiz sekilde, cevap verince yine çetelikle suclaniyoruz veya masum olmamaklaboooyle alakasız bi suru sacma sey.. Rahatca yorum yazamaz olduk..
Yetsin bence..
Birden fazla eski uye ayni fikirde olup sizleri elestirince cetelesme olmuyor bu..
Ay icimi döktüm konu sahibi, sağol kız
Sende üye olduğuna göre kopamıyon bızdenEvet sizsiniz hepiniz !! Bu siteye üye olma amacınız nedir ? İnsanları hor görmek, sorunlarıyla alay etmek, ukalalık etmek, yazılanlarda samanlıkta iğne arar gibi açık arayıp yüzlerine vurup, dikkat çekip ne kadar da laf koyan bir hatun olduğunuzu göstermek mi amaç. Sizde paylaşmıyor musunuz sorunlarınızı ? paylaşıyorsunuz. sizinde sorunlarınızla alay edilsin ister miydiniz
Herkes sizin kadar süper zeka olmayabilir ki öyle bir zekanızda yok. Einstein olsaydınız burada pekte işiniz olmazdı. Cahil bir insan da olabilir karşınızdaki... ona yardım etmek, doğru yönlendirmek için kullanabilirsiniz zekanızı... böylece o da bir yol bulur belki, sizde insanlık, büyüklük etmiş olursunuz.
Bu siteye yakıştıramadım sizin gibileri kusura bakmayın zaten herkesin onca derdi var burada belki teselli bulurum kafamı dağıtırım diye geliyor bin pişman ediyorsunuz valla kadın kendi sorununu unutuyor sizle cebelleşiyor.. Psikolog olsanız insanı intihara sürüklersiniz siz önce kendi beyin sorunlarınıza çözüm bulun sonra gelin milletin derdini dinleyin dertleşmeyi bilmeyen yazmasınnn
Hepimiz banlanacağıkBanlanaksin biliyosun dimi?
Abla yarında sınavım var ya , hep bu merve yüzünden uykusuz kalıcam
Ekșın varnoldu yahu
Başım belada, Adamın biri vurulmuş sokaktaaynen kısır döngü offff ....başım belada .
ay yerim seni fıstıkBen sınava girerim sen,in yerine merak etme:))
Bi torpil yapmadiniz banaFakirsin fakir:)))
yapsın ya o beni ilgilendirirKes patates sen git kocana bakta aldatmasın yorumunu yapmak geldi içimden ama yapmıyorum sizden bir farkım olmaz o zaman
Ben de konu açıcam dizimin fragmanını hala yayınlamadı nalet olasıcalar
Kızz görürsen etiketleyiver :)Evelynn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?