- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.882
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.581
Ya şeydi değil mi, bakireydi bi de bu, ama cinsellik bölümünde çok yazıyordu.Gençti, master yapıyordu yurtdışında güya. Ben kediyi görünce direkt anladım.
Namede yok uzun süredir karanfil en son seçim zamanı geldi cezayı aldı hemen bir dahada görmedim gelmediYoook. Ben 2016-2017’de @Bibibella ile aynı gruptaydımnameaver, @darkmore bebişim, yerçekimli karanfil falan vardı. Ama attre ile yazıştım çok.
O kısmı bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim iyiceYa şeydi değil mi, bakireydi bi de bu, ama cinsellik bölümünde çok yazıyordu.Minnoş bir genç kız görünümü vermeye çalışıyordu ama yok oturmuyordu o imaj.
Hacemat yaptırdım geçenlerde, çabuk iyileşmesi için kantaron yağı sürdük dün, öyle bi koku ki ev halkını rahatsız etmemek için odama çekilip kendi kendime takıldımBi de regl kanı kuruyup tuvalette çil çil dökülen biri vardı ohanza demiştim.
Bence adam net balık burcuyduBu sabah herkesi sinir eden konuya baktım da ben de sanırım 2020’de aynı kafadaydım tatile gittik çok harcadık hüüüü diye konu açtığımı hatırlıyorumolgunlaşmam geç olmuş
Aaa akışta mı paylaştı?O kısmı bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim iyicebir kurcalayayim. Böyle balkonda çekilmiş fotoğrafları vardı. Balık etli biriydi.
Hiç mi çişi mişi gelmiyor bunların ya kaç saat durmuş olabilirler ki?Hacemat yaptırdım geçenlerde, çabuk iyileşmesi için kantaron yağı sürdük dün, öyle bi koku ki ev halkını rahatsız etmemek için odama çekilip kendi kendime takıldımBu insanlar nasıl dayanıyor bunca pisliğe, wtf yani
Profil fotosuydu, kediyi de akışta paylaşıyordu. Milletin kedisini de çalmazsın be!Aaa akışta mı paylaştı?
Dediğin sahte psikolog onu biliyorum sjdjdjdProfil fotosuydu, kediyi de akışta paylaşıyordu. Milletin kedisini de çalmazsın be!
Senin yengeç olduğun da belli aşkım, yerim seniBen de Yengecim hüüüü
Giriyordur, değişim yapmadan çıkıyordur, öf iğrençHiç mi çişi mişi gelmiyor bunların ya kaç saat durmuş olabilirler ki?
Senin yengeç olduğun da belli aşkım, yerim seniYengeçler böyle toksik değil bence, daha kontrollü.
Ahsjjahdjajdkskfkskfkskfjsjjsjajs ne alaka ya Volkan KonakÇünküm yükselenim Akrepçok tehlikeliyimdir bi bana bi de Volkan Konağa dikkat edin
Name annesini kaybetmişti, sonrasında çok aktif takıldı mi bilmiyorum, çok hoş bi hanımdı.Namede yok uzun süredir karanfil en son seçim zamanı geldi cezayı aldı hemen bir dahada görmedim gelmedi
Hepinize önermişti bir deBu nispeten yeni ama huni ile tüp bebeği unutamıyorum ben şahsen.