- 27 Ekim 2017
- 3.598
- 15.722
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.401
Şimdilerde gülücük atıyor.@gizemliasli Foruma ilk geldiğinde herkese beğenmedim atıyordu asla yorum yapmıyordu. Sonra yavaş yavaş yorun yazmaya başladı gizemi biraz dağılmisti bunu hatırlıyorum ben de.
Nerden biliyon?@Wurstria ile aynı kisiymis
Manyak belalı sevgilisi vardı,hamile kalmıştı falan. Adam hep tehdit ederdi, şantaj için ses kaydı alirdi. Sonra tekrar barismisti,tatile gitmişti.
Böyle gerizekalı bir kız olmamasına sevindim ama wurstria ne alaka
Daktır Sibel ve pp siO ne ki bunların bir üst level'ı Sibel var.
Namıdiğer 'Alıntı Sibel'.Daktır Sibel ve pp si
Freddy’den alıntıladım.Namıdiğer 'Alıntı Sibel'
İnşAllah gerçekten hasta değildir çünkü ben çok üzülüyordum arada soruyordum. Bana nişanlısıyla fotoğraflarını bile atmıştı. Ya acaba tanınmamak için mi buraya başka fotoğraflar attı. Bilinçli yapmış olamaz mı ?Evet kanser olmuş ve atlatmıştı. Sonra nüksetti falan diyordu. Bacakları ağrıyordu falan. Bu hasta halinde kv üzerine geliyordu vs vs
En son mesaj yazdığında o da haber alamıyordu. Ben de merak ediyorum demişti.Yok, iki kişiye öyle söylemiş. Altına bir de sassy var yazmış.
Mart 2020'de @Milana22 'nin otel islettigi ülkeye biletim vardı, onunla da tanisacaktim.amma ve lakin korona patlamisti. O yüzden şaşırdım bu mesaja, acaba öğrenmiş mıdır gerçeği
Yok ya o kadar da olmasınBir de sassy fakese @yenGEnC in de dediği gibi milena da fake olmalı o halde.
Bu konuyu hatırlamıyorum ama beğenmişim??Aaa bakın ne buldum. Gittiğimiz konu
Protesto
@libBiBido @elvanelvan88 @nameaver @CekiLinBenDoktorum Haydi siz de etiketleyin birilerini, grubumuz kocaman olsun :) Popi olmaması gereken konular popi yapılmayacak!!!111 Başlık nasıl değiştiriliyordu ki?? Konu dışından geyikten ban yemeyelim, gereksiz konuları popi etmeyelim (lütfen...www.kadinlarkulubu.com
Baktım da yorumlara, geçen yıl iki kızı olduğunu yazmış bir üye.Elmayra vardi en heyecanli zamaarinda ben siteye üye olmuştum. Hatirlayan var mi bakalim??
Aynı kişi değil ya. Yanlış anlaşılma olmuş.Maşallah ne kadar ilerlemişsiniz
Wuatria ve Olivia ayni kişiyse ben iyi tartismisim demekpatronuyla deliler gibi sevişmek istediğini düşünüyordum hep.
Neyse onu geçeyim
Milana etiketlere dönmüyor. Sahte olabilir
Biraz ara vermem gerekti kuzum
O sanki bir ara gelip gitti ama emin değilim. Sayfa 18'de peak yaptı konu.Biraz ara vermem gerekti kuzumben de özledim sizi 71 sayfa okuyup geleyim Jane Doe kuşum da var mı bu topicte? Sever o böyleli konuları.