KK Nostalji Treni 🫠

Yukarıda demişler . Benim mesajım şaşırma fiiliydi, Olivia bana kimlik fotosunu bile attı , nasıl wurstria ile aynı kisiymis, çok şaşırdım diye.
Ama şimdi baktım,şu mesajlar peşpeşe gelince ben yanlış anlamışim demek ki 😲😲😲
IMG_20230912_003917.jpg
IMG_20230912_003941.jpg

Kendimi kibleyeyim de mune mesajımı duzenlesin, altına bilginin doğru olmadığını yazsın

Kamu spotu; dedikodu bu yüzden kötüdür, kulaktan kulağa, aktara aktara çok yanlış bilgiler de gidebilir

Prenseslerin annesini hatırlayan var mı? :KK53:
Önce tamamen kadınlara karşı saçma sapan yorumlar yapıyordu sonra kullanıcı adını değiştirdi ve cinsellik topiğinden çıkmamaya başlamıştı:KK53:
Pretzel. Yeni nickini biliyorum ama söylemem

Arkadaşlar peki bir şey soracağım. Nisaya neden fake diyorsunuz? Ben o kızla telefonda filan konuştum çok tatlı biri 30larinda antepte küçük kızı olan gayet hanımefendi bir kadın yani. WhatsApp storylerini de görüyordum. Depremden sonra da haberleştik. Yorumları filan da çok sağduyulu hoş bir insandı. Neden fake olmuş ki o kısmını anlamadım hiç.
Nisa fake değil. O Nisa değil bahaettiğim

Ya esmerimi hatırlayan var mı? Mario diye bir kocası vardı Sırp filandi sanırım kendisi de Almanya'da yaşayan bir Türk kızıydı. Ailesi Mario yüzünden ona kusmustu o da bundan dolayı depresyona girmişti. Cok hüzünlü bi hikayeydi o.
Konuştuk onu 🤣

Pretzel. Yeni nickini biliyorum ama söylemem
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Hani durumdan başkalarının fotosunu kullanan biri vardı. Kimdi o ya?
Bir de domestoslu bir nick vardı? Bunlar aynı kişi miydi?
Şu an aramizdaysa nick değiştirdiyse göz kırp asganaj

Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Hani durumdan başkalarının fotosunu kullanan biri vardı. Kimdi o ya?
Bir de domestoslu bir nick vardı? Bunlar aynı kişi miydi?
Şu an aramizdaysa nick değiştirdiyse göz kırp asganaj
O burada ve aktif. İkizleri onu. Sakin sakin takılıyor ama iyi rüzgar estirdi

X