- Konu Sahibi feliscatus
- #1.381
Benim konumda da yapmıştı. Ben söylemiştim, efendi efendi gitmişti sonra.Gergin bi konuda yine aynısını yazmıştı da birileri hurra çullanmıştı üstüne, yarılmıştım resmen
Vay terbiyesiz, yaşı kaç bunun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim konumda da yapmıştı. Ben söylemiştim, efendi efendi gitmişti sonra.Gergin bi konuda yine aynısını yazmıştı da birileri hurra çullanmıştı üstüne, yarılmıştım resmen
Ben bilmiyorum da o mevzu anıldı sanırım, eşiyle ayrılmış, ailesi halâ görüşmüyormuş falan denildi.
Aktif ya o. Boşandı sonra diye hatırlıyorum. Başka bir nickle devam etmiyor mu?Ya esmerimi hatırlayan var mı? Mario diye bir kocası vardı Sırp filandi sanırım kendisi de Almanya'da yaşayan bir Türk kızıydı. Ailesi Mario yüzünden ona kusmustu o da bundan dolayı depresyona girmişti. Cok hüzünlü bi hikayeydi o.
Kendi yaşı bi sır olarak kaldıBenim konumda da yapmıştı. Ben söylemiştim, efendi efendi gitmişti sonra.
Vay terbiyesiz, yaşı kaç bunun?
Arananlar listesi jfkdkfkskdkkd derdimize bak kaç gündürİlk mesaja sahte, bırakanlar ve arananların listesi yapılamaz mı? Kişiler birbirine karışmaya başladı
Ya da şok bilgileri içeren mesajlar ilk sayfaya alıntılansın arada tekrar yapmak gerekiyorArananlar listesi jfkdkfkskdkkd derdimize bak kaç gündür
Unutulmamasi gereken bilgiler çünkü, hepsi yasanmislikYa da şok bilgileri içeren mesajlar ilk sayfaya alıntılansın arada tekrar yapmak gerekiyor
Hatırladığım kadarıyla kendisini yurtdışında master yapan psikolog olarak tanıtmıştı. Başkasının kedisini vs kendisine aitmiş gibi paylaşmıştı.Bu olay neydi unutmuşum
Ben şimdi baktım o kimmiş diye. Tanımamama şaşırmadım. Çok eski üyeymiş. O yabancı kişiden boşanmış, başkasıyla evlenmiş şimdi bebişi var hala aktif bir üye nicki de aynıYa esmerimi hatırlayan var mı? Mario diye bir kocası vardı Sırp filandi sanırım kendisi de Almanya'da yaşayan bir Türk kızıydı. Ailesi Mario yüzünden ona kusmustu o da bundan dolayı depresyona girmişti. Cok hüzünlü bi hikayeydi o.
Millet Özcan Deniz gibi kafalarda resmen O da her senaryosunda kendini holding sahibi, cool, klas bi adammış gibi göstermeye çalışır yaHatırladığım kadarıyla kendisini yurtdışında master yapan psikolog olarak tanıtmıştı. Başkasının kedisini vs kendisine aitmiş gibi paylaşmıştı.
O ne ki bunların bir üst level'ı Sibel var.Millet Özcan Deniz gibi kafalarda resmen O da her senaryosunda kendini holding sahibi, cool, klas bi adammış gibi göstermeye çalışır ya
Siizn yorumlarınizi çok severdimVay be bir kişi de dememiş ki bir idrak vardı ne oldu ona ahwhshs. Ne zamandır girmiyorum siteye unuttum. Bir selam vereyim dedim.
3 Eylül'de girmiş en sonEn son mesajını 2020'de atmış ama.
Ya bi idrak vardı ne oldu ona?Vay be bir kişi de dememiş ki bir idrak vardı ne oldu ona ahwhshs. Ne zamandır girmiyorum siteye unuttum. Bir selam vereyim dedim.
Ay sen benim en sevdiğim uyelerdensin. Unutursak kalbimiz kurusun.Vay be bir kişi de dememiş ki bir idrak vardı ne oldu ona ahwhshs. Ne zamandır girmiyorum siteye unuttum. Bir selam vereyim dedim.
Kendisi hala aktif. Etiketi görünce bizim topic uçmaz umarım.Benim en merak ettiğim üye samantha kim acaba nasil biri?
Gençlik aşkı hippi olan miydiO konuda bayağı hareketliydi canım, çoğunluk hippiye takılmisti ben konuya yazmadım ama özellikle okumuştum