- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.421
Yokluğumda bir sürü kişinin nicki değişmiş kimseyi tanıyamıyorum herkeşler ara vermemi beklemiş.O sanki bir ara gelip gitti ama emin değilim. Sayfa 18'de peak yaptı konu.
Yukarıda demişler . Benim mesajım şaşırma fiiliydi, Olivia bana kimlik fotosunu bile attı , nasıl wurstria ile aynı kisiymis, çok şaşırdım diye.Nerden biliyon?
Çoğu da aynı gün değiştirdiYokluğumda bir sürü kişinin nicki değişmiş kimseyi tanıyamıyorum herkeşler ara vermemi beklemiş.
Neler var neler.
Evet evet o, izinli ikinci üyelik alip açılmıştıGençlik aşkı hippi olan miydi
Eski zaman ne güzel kaos varmısNeler var neler.
Pretzel. Yeni nickini biliyorum ama söylememPrenseslerin annesini hatırlayan var mı?
Önce tamamen kadınlara karşı saçma sapan yorumlar yapıyordu sonra kullanıcı adını değiştirdi ve cinsellik topiğinden çıkmamaya başlamıştı
Ay bunu okumustum siteye ilk girdiğimde değişiktiEvet evet o, izinli ikinci üyelik alip açılmıştı
Nisa fake değil. O Nisa değil bahaettiğimArkadaşlar peki bir şey soracağım. Nisaya neden fake diyorsunuz? Ben o kızla telefonda filan konuştum çok tatlı biri 30larinda antepte küçük kızı olan gayet hanımefendi bir kadın yani. WhatsApp storylerini de görüyordum. Depremden sonra da haberleştik. Yorumları filan da çok sağduyulu hoş bir insandı. Neden fake olmuş ki o kısmını anlamadım hiç.
Artık o da biliyor:/Pretzel. Yeni nickini biliyorum ama söylemem
Çok maceralıAy bunu okumustum siteye ilk girdiğimde değişikti
Konuştuk onuYa esmerimi hatırlayan var mı? Mario diye bir kocası vardı Sırp filandi sanırım kendisi de Almanya'da yaşayan bir Türk kızıydı. Ailesi Mario yüzünden ona kusmustu o da bundan dolayı depresyona girmişti. Cok hüzünlü bi hikayeydi o.
Ben bu gece maziye gideyim tırtıklayayım konularıÇok maceralı
Morportakal işte. Onu da konuştukGeyikli gece vardı bilir misiniz? Enteresan bir uyeydi.
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Hani durumdan başkalarının fotosunu kullanan biri vardı. Kimdi o ya?Pretzel. Yeni nickini biliyorum ama söylemem
Bende az önce sassynin kayinvalide konusunu okudumBen bu gece maziye gideyim tırtıklayayım konuları
Gözümden kaçmış en heyecanlı yerleri kaçırmışımMorportakal işte. Onu da konuştuk
Gece uzunBende az önce sassynin kayinvalide konusunu okudum
O burada ve aktif. İkizleri onu. Sakin sakin takılıyor ama iyi rüzgar estirdiSen yetkili bir abiye benziyorsun. Hani durumdan başkalarının fotosunu kullanan biri vardı. Kimdi o ya?
Bir de domestoslu bir nick vardı? Bunlar aynı kişi miydi?
Şu an aramizdaysa nick değiştirdiyse göz kırp asganaj
İyi geldi valla canimGece uzun