- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.119
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.361
Office aktif sanırım yaAboooo neler dönmüş. Hiçbirinden haberim yok.Sağır sultan duymuş, ben duymamışım.
Ben bir arkadaş arayacağım müsaadenizle, office neredesin bacım? Eski üyeliğimdeyken pek severdim seni?Yoksuuun. Tülaaaayy geri dön.
Aaa fake mi çıkmış, asla inanmam bunaArkadaşlar peki bir şey soracağım. Nisaya neden fake diyorsunuz? Ben o kızla telefonda filan konuştum çok tatlı biri 30larinda antepte küçük kızı olan gayet hanımefendi bir kadın yani. WhatsApp storylerini de görüyordum. Depremden sonra da haberleştik. Yorumları filan da çok sağduyulu hoş bir insandı. Neden fake olmuş ki o kısmını anlamadım hiç.
Aaa fake mi çıkmış, asla inanmam buna
Ona kimse fake demedi. KarıştırmışsındırArkadaşlar peki bir şey soracağım. Nisaya neden fake diyorsunuz? Ben o kızla telefonda filan konuştum çok tatlı biri 30larinda antepte küçük kızı olan gayet hanımefendi bir kadın yani. WhatsApp storylerini de görüyordum. Depremden sonra da haberleştik. Yorumları filan da çok sağduyulu hoş bir insandı. Neden fake olmuş ki o kısmını anlamadım hiç.
O fakelikten gitmedi bence, burada yönetici olan kişiyle tartışmasından sonra ya banlandı ya kendi gittiBen de anlamadım acaba nisalari mi karıştırdım ki?
Ona kimse fake demedi. Karıştırmışsındır
Yaşlar kaç?Zip zip reyisi hatırlayan var mııııı?
Kendi gitti diye biliyorum ben de.O fakelikten gitmedi bence, burada yönetici olan kişiyle tartışmasından sonra ya banlandı ya kendi gitti
Severdim ben onu, selam olsunBen de anlamadım acaba nisalari mi karıştırdım ki?
En son mesajını 2020'de atmış ama.Office aktif sanırım ya
Her konuya yazardı, sevimliydi ama. :)Yaşlar kaç?
Hdksjdnsmdk
Kiminle karıştırdım acabaEn son mesajını 2020'de atmış ama.
Benim sinirlerim bozuluyordu alakalı alakasız her konuda "yaşlar kaç?" yorumunu görünce, alıyordu bi gülme, komikti benceHer konuya yazardı, sevimliydi ama. :)
Ama yönetimden uyarılar almıştı bu konuda.
Ya çok istikrarlıydı. O kadar uzun süre ben olsam yapamazdım.Benim sinirlerim bozuluyordu alakalı alakasız her konuda "yaşlar kaç?" yorumunu görünce, alıyordu bi gülme, komikti bence
Bu olay neydi unutmuşumGüya psikolog olan hanım abla değil mi?
Gergin bi konuda yine aynısını yazmıştı da birileri hurra çullanmıştı üstüne, yarılmıştım resmenYa çok istikrarlıydı. O kadar uzun süre ben olsam yapamazdım.İnsan bunalır yaaaa, kız kişisel şovunu sergiledi resmen.
Ben bilmiyorum da o mevzu anıldı sanırım, eşiyle ayrılmış, ailesi halâ görüşmüyormuş falan denildi.Ya esmerimi hatırlayan var mı? Mario diye bir kocası vardı Sırp filandi sanırım kendisi de Almanya'da yaşayan bir Türk kızıydı. Ailesi Mario yüzünden ona kusmustu o da bundan dolayı depresyona girmişti. Cok hüzünlü bi hikayeydi o.