KK Nostalji Treni 🫠

Şermin( z ile başlıyor kullanıcı adı ama okuyamıyorum, şermin diyorum ben de) var ya bdv'de onu çağıralım, o bulur her şeyi. :KK53: Bayılıyorum, her şeyi önümüze seriyor bdvde.
Bulunmuş zaten her şey kanıtlarıyla. Evet çok garip bunca yıldır böyle bir şey sürdürülmesi ve bunu bu kadar şeffaf bir şekilde yapmasına rağmen daha önceden fake olduğunun anlaşılmaması. Ama olmuş işte :/

yenGEnC yenGEnC e düğününün tarih ve yerini atmış keşke gitseydi ne görürdü acaba çok merak ediyorum eşfösşcşa telefon kutusundan hıyar çıkan çocuk gibi şok olabilirdi

Prenseslerin annesini hatırlayan var mı? :KK53:
Önce tamamen kadınlara karşı saçma sapan yorumlar yapıyordu sonra kullanıcı adını değiştirdi ve cinsellik topiğinden çıkmamaya başlamıştı:KK53:
Ayyy hatırlamaz olur muyum? Cinsellik topiği mi? Valla yazdığı mesajları hatırlıyorum, siz diyorsunuz cinsellik topiği. :KK53:
Prenslerin annesiydi bu arada ilk kullanıcı adı. Bununla da dalga geçilmişti hatta.

Ayyy hatırlamaz olur muyum? Cinsellik topiği mi? Valla yazdığı mesajları hatırlıyorum, siz diyorsunuz cinsellik topiği. :KK53:
Prenslerin annesiydi bu arada ilk kullanıcı adı. Bununla da dalga geçilmişti hatta.
Eveet öyleydi ama sonradan değişti prenseslerin annesi diye. En son @Pretzel yapmıştı ve sürekli cinsellik topiğindeydi. Hatta anal konusuna çok takmıştı :KK70: :KK70:
O bana msj atmıştı:KK43:
Üzücü şeyler yazmıştı :KK43:
Nası yaniiii 🧐
Bana da dirty talking nedir diye sormuştu özelden. Google amcaya sor deyince kızmıştı. Hala buralarda değil mi zaten?
Hahahahahaha :KK70: yok değil @Pretzel pasif halde

Ya ben hala sassy'nin fake çıkmasına inanamıyorum.
@Milana22 onunla hem reelden hem instadan arkadasti diye biliyorum.Eki Görüntüle 3299685
Acaba o kızın fotolariyla sahte insta hesabı da mı açtı?
Valla beynim yandi
nasıl ya? en son sevgilisiyle evlenmek üzere olan kişi değil miydi? baya bilinen bir üyeydi fake miymiş

Eklentiler

• IMG_9573.jpeg
    IMG_9573.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar peki bir şey soracağım. Nisaya neden fake diyorsunuz? Ben o kızla telefonda filan konuştum çok tatlı biri 30larinda antepte küçük kızı olan gayet hanımefendi bir kadın yani. WhatsApp storylerini de görüyordum. Depremden sonra da haberleştik. Yorumları filan da çok sağduyulu hoş bir insandı. Neden fake olmuş ki o kısmını anlamadım hiç.

X