- 13 Mayıs 2017
- 1.633
- 7.283
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.321
Arkadaşı olarak cevap vereyim. Meslek yanlış, şehir doğru, üslubu pek yumuşak değildi. Fakat hamilelik, şantajlı manyak sevgili, tektaş vs. yüzde yüz yanlış.Biz İzmirli ailesi ile yaşayan ( babadan emin değiliz ) anne ve kardeşi olan tasarımcı çok ev almak isteyen bir üyeyi arıyoruz. Aktif, bdvnin sivrilerinden bir üye. Bul bize kimdi yengeç kimdi
Giriyor, Akşama Ne Yemek Var? (yanlış hatırlamıyorsam) adli konuda yorumlarını görüyorum.Astoria miydi hanım hanımcık psikolog o niye girmiyor ya ben onun konularını üye değilken de okuyordum tanıyan var mı :d
Ayyy birbirimiz de kaldık yazmış ama.Ya ben hala sassy'nin fake çıkmasına inanamıyorum.
Milana22 onunla hem reelden hem instadan arkadasti diye biliyorum.Eki Görüntüle 3299685
Acaba o kızın fotolariyla sahte insta hesabı da mı açtı?
Valla beynim yandi
Arkadaşı olarak cevap vereyim. Meslek yanlış, şehir doğru, üslubu pek yumuşak değildi. Fakat hamilelik, şantajlı manyak sevgili, tektaş vs. yüzde yüz yanlış.
Ayyy birbirimiz de kaldık yazmış ama.
O olayı ben de hiç anlamadım yaaYa bişey sorcam Wurstria kim şimdi?
Kendisiyle tartışmıştık bi ara ve gıcık oluyordum sjsjsjsjs
Allah aşkına söyleyin kim bu kiiimmmm
Ya bişey sorcam Wurstria kim şimdi?
Kendisiyle tartışmıştık bi ara ve gıcık oluyordum sjsjsjsjs
Allah aşkına söyleyin kim bu kiiimmmm
Yok, iki kişiye öyle söylemiş. Altına bir de sassy var yazmış.Ayyy birbirimiz de kaldık yazmış ama.
Hangi üyeyi arıyorsunuz siz tam olarakKimse değil ya benim aklıma takıldı nick bulamadık saatlerdir arıyoruz
Dümdüz üye, kayıplara karışmış
Hangi üyeyi arıyorsunuz siz tam olarak
milana22yi ben konuya etiketledim ama herhangi bir şey yazmadı. Haberi var yani burda konuşulanlardan. Aksi bir durum olsa gelip sassyi savunurdu diye düşünüyorum.Ya ben hala sassy'nin fake çıkmasına inanamıyorum.
Milana22 onunla hem reelden hem instadan arkadasti diye biliyorum.Eki Görüntüle 3299685
Acaba o kızın fotolariyla sahte insta hesabı da mı açtı?
Valla beynim yandi
Şermin( z ile başlıyor kullanıcı adı ama okuyamıyorum, şermin diyorum ben de) var ya bdv'de onu çağıralım, o bulur her şeyi.milana22yi ben konuya etiketledim ama herhangi bir şey yazmadı. Haberi var yani burda konuşulanlardan. Aksi bir durum olsa gelip sassyi savunurdu diye düşünüyorum.
Z zxshermine xsjsjsjssŞermin( z ile başlıyor kullanıcı adı ama okuyamıyorum, şermin diyorum ben de) var ya bdv'de onu çağıralım, o bulur her şeyi.Bayılıyorum, her şeyi önümüze seriyor bdvde.