- 27 Ekim 2017
- 3.596
- 15.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.081
Biri şöyle yazmış:Aaa ben hala onun gerçek olduğunu sanıyordum. Bu millet ne anladı da fake diyor diyordum. Anlamışlar demek.
Daha mantıklı çok az cümle duydum hayatımda.Biri şöyle yazmış:
"Kp öldüğünde kv yanıma yerleşecekse ben öleyim daha iyi."
Çok haklıBiri şöyle yazmış:
"Kp öldüğünde kv yanıma yerleşecekse ben öleyim daha iyi."
Oiyyy maşallah
Biz toplayabiliyoduk da toka taktırmıyodu 1 yaş sonrası hızlı uzadı ya. Yaz helince kavga dövüş alıştı. Her yer isilikti. Mecbur.Oiyyy maşallahbizimki hala aynı yavaş yavaş uzuyor daha yeni yeni toplayabiliyoruz.
Tamam gidiyom
Burası neresi, neler oluyor, gözüme dedikodu kaçtı, çabuk anlatın , yetişemiyorum ortadan daldım konuya
Burası neresi, neler oluyor, gözüme dedikodu kaçtı, çabuk anlatın , yetişemiyorum ortadan daldım konuya
Ay daldığım yerdeki mesajlara şaşıra şaşıra geliyorum kuzum, neler yaşamışız meğer, göreve başlayınca resmen zihnimin derinliklerine atılmış bu nadide olaylar, hemen eski formumu yakalamam lazım of çok geride kaldımEskileri hatırlıyoruz kk unutulmazlarini
Ay daldığım yerdeki mesajlara şaşıra şaşıra geliyorum kuzum, neler yaşamışız meğer, göreve başlayınca resmen zihnimin derinliklerine atılmış bu nadide olaylar, hemen eski formumu yakalamam lazım of çok geride kaldım
Bize yeni dedikodu ver, acilAy daldığım yerdeki mesajlara şaşıra şaşıra geliyorum kuzum, neler yaşamışız meğer, göreve başlayınca resmen zihnimin derinliklerine atılmış bu nadide olaylar, hemen eski formumu yakalamam lazım of çok geride kaldım
Her zamanki gibi salak ben, hiçbir şeyden habersiz yaşıyormuşum, yazıklar olsun be, diploma no’ma takan mı dersin, beni doğrulama amacıyla kullanan mı dersin, ne biçim şey yahu, yazıklar olsun!1!1!Evet bi de otrerayla kiyasliyodu sonuclari
Doğrulama amacıyla mı? Sassy kendisine atılan sonuçları sana gösterip sana yorumlatıyodu yoksaHer zamanki gibi salak ben, hiçbir şeyden habersiz yaşıyormuşum, yazıklar olsun be, diploma no’ma takan mı dersin, beni doğrulama amacıyla kullanan mı dersin, ne biçim şey yahu, yazıklar olsun!1!1!
Nöbet ertesiyim uyumam lazım siz nalet kadın düşmanları yüzünden girdim çıkamıyorum be
Her zamanki gibi salak ben, hiçbir şeyden habersiz yaşıyormuşum, yazıklar olsun be, diploma no’ma takan mı dersin, beni doğrulama amacıyla kullanan mı dersin, ne biçim şey yahu, yazıklar olsun!1!1!
Nöbet ertesiyim uyumam lazım siz nalet kadın düşmanları yüzünden girdim çıkamıyorum be
Hosgeldin guzumHer zamanki gibi salak ben, hiçbir şeyden habersiz yaşıyormuşum, yazıklar olsun be, diploma no’ma takan mı dersin, beni doğrulama amacıyla kullanan mı dersin, ne biçim şey yahu, yazıklar olsun!1!1!
Bu sassy niye ve nasıl patladı ya? Fake miymis cidden?Doğrulama amacıyla mı? Sassy kendisine atılan sonuçları sana gösterip sana yorumlatıyodu yoksa
Booommmmm diyeBu sassy niye ve nasıl patladı ya? Fake miymis cidden?
benim bir doktorun diploma no'suyla ilgili yorumuma sasirdim atmissiniz. kastettiğim uye siz degildiniz. Yanlis anlasilma olmasin. O üye siteden gitmisti zaten. Ismide zeynepti. Sizi tanıyorum zaten eskiden beri
Belki benim yorumumu kastetmediniz ama yinede yazmak istedim
Bu sassy niye ve nasıl patladı ya? Fake miymis cidden?