- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.093
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.061
Ay yoh tövbe almadım kabul etmedim iptal iptal iptalÇocuğa çocuk ekleyen var sen doormadın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yoh tövbe almadım kabul etmedim iptal iptal iptalÇocuğa çocuk ekleyen var sen doormadın mı?
Benim ne suçum var acaba fhjsjdks dökülün dedim, dünden hazırmışsınız Ben de kendime gelemedim zaten feliscatusCui Bono suçu ona kız
Ben söylemedim duş başlığının çok işlevsel olduğunuBenim ne suçum var acaba fhjsjdks dökülün dedim, dünden hazırmışsınız Ben de kendime gelemedim zaten feliscatus
Ya çen geri geldin de siteyi kullanmayı mı unuttun çen
Ay niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü
Ay niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü
Bence sende sorunAy niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü
Bir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldüAy niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü
Bir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldü
Portakalda vitamin olmuşBir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldü
Aaa ben hala onun gerçek olduğunu sanıyordum. Bu millet ne anladı da fake diyor diyordum. Anlamışlar demek.Evet o geldi. Doğru şeyler de vardı diyor
Ceheneme mi gittim geldim noolduysamBir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldü
Senin bebişin saçları uzadı mı?Ceheneme mi gittim geldim noolduysam