- 17 Şubat 2015
- 7.514
- 19.686
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.101
Bu konu benim durup durup vay be dememe sebep oluyor. Bence o başka bi nickle başka bi senaryoyla aramızda. Şüphelendiğim bir iki isim var.he fake miş ciddi ciddi.
Nostaljiymiş gibi davranabiliriz :dHenüz nostalji olmadı ama nostalji olduğunda üzerine çok konuşmak isteyeceğim taze bi konu var. Yurtdışına gitme temalı.
Zor tutuyorum kendimi yapma yanarızNostaljiymiş gibi davranabiliriz :d
Tamam sustum gece şansımı zorlarım sbsbsbsbZor tutuyorum kendimi yapma yanarız
Harf alayımHenüz nostalji olmadı ama nostalji olduğunda üzerine çok konuşmak isteyeceğim taze bi konu var. Yurtdışına gitme temalı.
Bu bilgiyi kendine saklaman çok ayıpBu konu benim durup durup vay be dememe sebep oluyor. Bence o başka bi nickle başka bi senaryoyla aramızda. Şüphelendiğim bir iki isim var.
Ay link vrr 2 gozumun cicegiHenüz nostalji olmadı ama nostalji olduğunda üzerine çok konuşmak isteyeceğim taze bi konu var. Yurtdışına gitme temalı.
Bir ara yorumlarda hep sizin adınızı gördüğümü hatırlıyorum.Vay be bir kişi de dememiş ki bir idrak vardı ne oldu ona ahwhshs. Ne zamandır girmiyorum siteye unuttum. Bir selam vereyim dedim.
Vay be bir kişi de dememiş ki bir idrak vardı ne oldu ona ahwhshs. Ne zamandır girmiyorum siteye unuttum. Bir selam vereyim dedim.
Kiz sagir sultan yani ben bile biliyorum artik bfbfbxbSaasyy yassy çok ünlü doktor babası, diplomat kp si, kocası, meşhur kvsi devasa balayisi vs si Şusu busu yalan mıymış. Oha
Bu konu benim durup durup vay be dememe sebep oluyor. Bence o başka bi nickle başka bi senaryoyla aramızda. Şüphelendiğim bir iki isim var.
Bir ara yorumlarda hep sizin adınızı gördüğümü hatırlıyorum.
Su an kendimi çok kınadım
Oğlan napiyor büyümüştür
Ben senin esine giydirmelerini hatirliyorum. Degisik yorumlar yapiyodun adama komikti bi miktar bcbxbxb iyi misiniz simdi?8 yaşında. Artık insan ısırmıyor ajajsjs. Bildiğin insan oldu şükür.
8 yaşında. Artık insan ısırmıyor ajajsjs. Bildiğin insan oldu şükür.
Ben senin esine giydirmelerini hatirliyorum. Degisik yorumlar yapiyodun adama komikti bi miktar bcbxbxb iyi misiniz simdi?