- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.121
Ben senin esine giydirmelerini hatirliyorum. Degisik yorumlar yapiyodun adama komikti bi miktar bcbxbxb iyi misiniz simdi?
Asıl sağır sultan benmişimKiz sagir sultan yani ben bile biliyorum artik bfbfbxb
Nickini hatırlıyorumÜfürüktenprenses i animsayan var mı peki?
Ismi alengirli geldi. Vukuatı var mıydı?Üfürüktenprenses i animsayan var mı peki?
E nasil cikti ortaya?he fake miş ciddi ciddi.
Geyik bölümünde de bi başlık var, 2011 zannettim yazım şeklini görünce, içeri bi girdim, yeni açılmış bfjsjfjdkNostaljiymiş gibi davranabiliriz :d
Onu ben de gördüm ahahahshsGeyik bölümünde de bi başlık var, 2011 zannettim yazım şeklini görünce, içeri bi girdim, yeni açılmış bfjsjfjdk
E nasil cikti ortaya?
Bu arada geri gelen geleneVay be bir kişi de dememiş ki bir idrak vardı ne oldu ona ahwhshs. Ne zamandır girmiyorum siteye unuttum. Bir selam vereyim dedim.
Ben sana sesli özetlerin beybiSaasyy yassy çok ünlü doktor babası, diplomat kp si, kocası, meşhur kvsi devasa balayisi vs si Şusu busu yalan mıymış. Oha
Birde kendinde akciğer ya da beyin kanseri olduğunu demişti yurt dışında tedavi oldu vs. Bilkentte okuduğunu sevgilisininde bir komitede olduğunu hatta Yeni gelen öğrencilere hoşgeldin partisi filan organize ediyorlardi. Anasinida öldürmüştü en son , dalga amacli acilan konular var ama bu kadar olay örgüsü olan olayları nasil kurguluyorlar. Düğün günü babasının evi diye dubleks bir evdi yuvarlak dönen merdiven ve zenginlerin genelde giriste kocaman masa tarzı olan biseyde vardı gelinlikle baba evinden diye atmıştı. Balayında güya eşiyle yüzleri godunmesede fotolar atti,dilide iyimis ki şüphe uyandırmadi kanka tarzıydi bazılarıylaSaasyy yassy çok ünlü doktor babası, diplomat kp si, kocası, meşhur kvsi devasa balayisi vs si Şusu busu yalan mıymış. Oha
Sus sakın söyleme, yanariz jdjsjdkdOnu ben de gördüm ahahahshs
BekliyorumBen sana sesli özetlerin beybi
Gelmiş geçmiş en iyi trollmus. Uftadeyi bile solladı gibi benim nazarımda. Evet bir sürü şey yazdı konu açtı. Düğün alışverişi falan Cool havalar.Birde kendinde akciğer ya da beyin kanseri olduğunu demişti yurt dışında tedavi oldu vs. Bilkentte okuduğunu sevgilisininde bir komitede olduğunu hatta Yeni gelen öğrencilere hoşgeldin partisi filan organize ediyorlardi. Anasinida öldürmüştü en son , dalga amacli acilan konular var ama bu kadar olay örgüsü olan olayları nasil kurguluyorlar. Düğün günü babasının evi diye dubleks bir evdi yuvarlak dönen merdiven ve zenginlerin genelde giriste kocaman masa tarzı olan biseyde vardı gelinlikle baba evinden diye atmıştı. Balayında güya eşiyle yüzleri godunmesede fotolar atti,dilide iyimis ki şüphe uyandırmadi kanka tarzıydi bazılarıyla
Düşmüş, profil mesajlarında gördüm.Arada diğer konulara hızlıca bakıyorum bizim ifşalar dile düşmüş mü diye :d güvende gibiyiz devam ahshsbs
Onlara bakmak hiç aklıma gelmiyor ya :|Düşmüş, profil mesajlarında gördüm.
Bedava ifşa yok artık dndndmmArada diğer konulara hızlıca bakıyorum bizim ifşalar dile düşmüş mü diye :d güvende gibiyiz devam ahshsbs
Aslında orası daha eğlenceli. Çoğu üyenin oradan hala haberi yok.Onlara bakmak hiç aklıma gelmiyor ya :|