KK Nostalji Treni 🫠

Ben senin esine giydirmelerini hatirliyorum. Degisik yorumlar yapiyodun adama komikti bi miktar bcbxbxb iyi misiniz simdi?

Çok şükür iyiyiz. Şimdi yeni gelinler geldi aileye eşime şükrediyorum ahahsjjs. Ebu cehilin yeryüzü şubesi gibi insanları tanıyınca eşim melek göründü gözüme sjsjsj

Saasyy yassy çok ünlü doktor babası, diplomat kp si, kocası, meşhur kvsi devasa balayisi vs si Şusu busu yalan mıymış. Oha
Birde kendinde akciğer ya da beyin kanseri olduğunu demişti yurt dışında tedavi oldu vs. Bilkentte okuduğunu sevgilisininde bir komitede olduğunu hatta Yeni gelen öğrencilere hoşgeldin partisi filan organize ediyorlardi. Anasinida öldürmüştü en son , dalga amacli acilan konular var ama bu kadar olay örgüsü olan olayları nasil kurguluyorlar. Düğün günü babasının evi diye dubleks bir evdi yuvarlak dönen merdiven ve zenginlerin genelde giriste kocaman masa tarzı olan biseyde vardı gelinlikle baba evinden diye atmıştı. Balayında güya eşiyle yüzleri godunmesede fotolar atti,dilide iyimis ki şüphe uyandırmadi kanka tarzıydi bazılarıyla

Ben sana sesli özetlerin beybi
Bekliyorum
Gelmiş geçmiş en iyi trollmus. Uftadeyi bile solladı gibi benim nazarımda. Evet bir sürü şey yazdı konu açtı. Düğün alışverişi falan Cool havalar.
Acaba başka troller de var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…