- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.041
Kakaların hepsi temizlenene kadar tazyikli suyla akıtıyorlarmış. Düşünsene duşun halini. Dizanteri yükleniyor…..%89
Evet. Bi süre yoktu şu an aktif.
Aktif mi bunu yazan üye?
Aktif oldu sanırım yine. He bir de şey var. Bundan seks rutinleri arasında gibi bahsetti, biz hep yaparız dedi. Ama kaynanasının evinde yaşıyorlardı, köyde. Ortama bak, aktiviteye bak. Milletin evini neden mundar ediyorsunuz diye sorgulayınca da çevirmişti, sadece kendi evimizdeyken yapıyorduk diye.
Aktif mi bunu yazan üye?
Ulan Cem Yılmaz'ın dediği gibi, hani marjinal bizdik??Aktif oldu sanırım yine. He bir de şey var. Bunu seks rutinleri arasında gibi bahsetti, biz hep yaparız dedi. Ama kaynanasının evinde yaşıyorlardı, köyde. Ortama bak, aktiviteye bak. Milletin evini neden mundar ediyorsunuz diye sorgulayınca da çevirmişti, sadece kendi evimizdeyken yapıyorduk diye.
Git de utan bir yerlerde.Ulan Cem Yılmaz'ın dediği gibi, hani marjinal bizdik??Ortama bak, aktiviteye bak harbiden
HoşgeldinOnlar bilse ne olacak? Ben kimseyi bilmiyorm asdfadffasdf
Sorma demiştim ldldldşdşvşhşfOha oha ohaAklıma korkunç şeyler geldi. İptal.
Misafirliğe gidince duş almıyorum zaten de şimdi hiç almam. Ayy öğkAktif oldu sanırım yine. He bir de şey var. Bundan seks rutinleri arasında gibi bahsetti, biz hep yaparız dedi. Ama kaynanasının evinde yaşıyorlardı, köyde. Ortama bak, aktiviteye bak. Milletin evini neden mundar ediyorsunuz diye sorgulayınca da çevirmişti, sadece kendi evimizdeyken yapıyorduk diye.
O da geçen gün gelip yazdı.Benim aklıma da Zeynep geldi hani kaynanası ölen kocası koltuğu yakan. Sonra birden üyeler ona fake dedi ama gerçekTen fake miydi benim aklımda hep soru işareti
Hoşbuldum uyumuyordu en son di miHoşgeldin
Nasıl yani Zeynep mi geri geldi uydurduğun kabul etti yaniO da geçen gün gelip yazdı.
"Tanık olduğum, bir kısmı ds doğru olan bir olaydı." diyor şimdi de.
Aynen, that is meHoşbuldum uyumuyordu en son di mi
İşemeli, zıçmalı mesajları görünce fransız askıdan yeni çıkmış Seda Sayan gibi oldum zalımlar insan alıştıra alıştıra yazar
Evet o geldi. Doğru şeyler de vardı diyorNasıl yani Zeynep mi geri geldi uydurduğun kabul etti yani
AA evet kocası kilerde kalıyordu herhalde. Kadın da başkalarıyla görüşüyordu diye hatırlıyorum.Kocası dolapta yaşayan biri vardı bir de metres vardı uyelere saçınızı taramaktan acizsiniz demişti
En çok ayak parmağını paylasani merak ediyorum ajsjjsks
Çocuğa çocuk ekleyen var sen doormadın mı?Aynen, that is me