- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.021
Margarikotin vardı, hâlâ aktif mi, bilen var mı, durduk yere aklıma geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay onda bir şey yok çok fazla. Ama komandoyu iyi bilir
Gomando.Ay onda bir şey yok çok fazla. Ama komandoyu iyi bilir
Benimki kibar oldu birazGomando.
Delinin biriBirikim topiclerine biri dadanmisti sürekli üyelik alıp eskiyi kapatıp geliyordu 3. De isyan ettik. Birinde çok mutlu, ötekinde çocuklu. Ana ayni kisi yani kabak gibi ortada. Ve o zaman öğrenmiştim eski üyeliği kapatıp yenisi ile gelmek yanlış değilmiş yeni sayfa gibi oluyomus. Bide bize trip atmıştı deli
Merve kim bu arada
Başta ben de zorlandım da zihin çöplüğünü zorlayınca korkunç şeyler çıktı, meğer neler neler gömmüşüm
Oha, oje sürüp atan erko mu jfksjfjskdksdksk asla yok bu konu bende. Nasıl patladı peki?
Bdv olsaydı patlardıHerkesin o gün sürdüğü ojeleri attigi bi yer vardi ben de orayi gezerken denk gelip yaymistim diye hatirliyorum.
Cok populer bir konu olmadigi için dikkat cekmemiş.
Nolur sorma noooluuurrrAboo o neydi ki
Sordum bile. Anlatın ulanNolur sorma noooluuurrr
Duş başlığını çıkarıp fortumu rektal duş aparatı gibi kullanıyormuş kuzu pp si olan bir üye. Margırıt da mumbar temizliyor mübarek demişti. Sonra küvete düşen p.kları düşünüp darlanmıştı.Aboo o neydi ki
Oha oha oha Aklıma korkunç şeyler geldi. İptal.Duş başlığını çıkarıp fortumu rektal duş aparatı gibi kullanıyormuş kuzu pp si olan bir üye. Margırıt da mumbar temizliyor mübarek demişti. Sonra küvete düşen p.kları düşünüp darlanmıştı.
Ben de gogıldan rektal duş aparatları buldum yeter ki duş fortumlarını rahat bıraksınlar sjdjdjdOha oha oha Aklıma korkunç şeyler geldi. İptal.
Ben de gogıldan rektal duş aparatları buldum yeter ki duş fortumlarını rahat bıraksınlar sjdjdjd
Kakaların hepsi temizlenene kadar tazyikli suyla akıtıyorlarmış. Düşünsene duşun halini. Dizanteri yükleniyor…..%89Oha oha oha Aklıma korkunç şeyler geldi. İptal.