KK Nostalji Treni 🫠

Birikim topiclerine biri dadanmisti sürekli üyelik alıp eskiyi kapatıp geliyordu 3. De isyan ettik. Birinde çok mutlu, ötekinde çocuklu. Ana ayni kisi yani kabak gibi ortada. Ve o zaman öğrenmiştim eski üyeliği kapatıp yenisi ile gelmek yanlış değilmiş yeni sayfa gibi oluyomus. Bide bize trip atmıştı deli :KK70:

Merve kim bu arada :KK70:

Birikim topiclerine biri dadanmisti sürekli üyelik alıp eskiyi kapatıp geliyordu 3. De isyan ettik. Birinde çok mutlu, ötekinde çocuklu. Ana ayni kisi yani kabak gibi ortada. Ve o zaman öğrenmiştim eski üyeliği kapatıp yenisi ile gelmek yanlış değilmiş yeni sayfa gibi oluyomus. Bide bize trip atmıştı deli :KK70:

Merve kim bu arada :KK70:
Delinin biri

Başta ben de zorlandım da zihin çöplüğünü zorlayınca korkunç şeyler çıktı, meğer neler neler gömmüşüm 🥲 :KK53:
Oha, oje sürüp atan erko mu jfksjfjskdksdksk asla yok bu konu bende. Nasıl patladı peki?

Herkesin o gün sürdüğü ojeleri attigi bi yer vardi ben de orayi gezerken denk gelip yaymistim diye hatirliyorum.😅😅
Cok populer bir konu olmadigi için dikkat cekmemiş.

Herkesin o gün sürdüğü ojeleri attigi bi yer vardi ben de orayi gezerken denk gelip yaymistim diye hatirliyorum.😅😅
Cok populer bir konu olmadigi için dikkat cekmemiş.
Bdv olsaydı patlardı :KK53:
Yalnız hangi erkeğin böyle bi fantezisi vardı acaba, çirkin tırnaklarına oje sürüp kadın sitesine atmak jfksjfkdkdk

X