KK Nostalji Treni 🫠

🥲🥲🥲
Aktif mi bunu yazan üye?
Aktif oldu sanırım yine. He bir de şey var. Bundan seks rutinleri arasında gibi bahsetti, biz hep yaparız dedi. Ama kaynanasının evinde yaşıyorlardı, köyde. Ortama bak, aktiviteye bak. Milletin evini neden mundar ediyorsunuz diye sorgulayınca da çevirmişti, sadece kendi evimizdeyken yapıyorduk diye. 🥹

Aktif oldu sanırım yine. He bir de şey var. Bunu seks rutinleri arasında gibi bahsetti, biz hep yaparız dedi. Ama kaynanasının evinde yaşıyorlardı, köyde. Ortama bak, aktiviteye bak. Milletin evini neden mundar ediyorsunuz diye sorgulayınca da çevirmişti, sadece kendi evimizdeyken yapıyorduk diye. 🥹
Ulan Cem Yılmaz'ın dediği gibi, hani marjinal bizdik?? :KK53: Ortama bak, aktiviteye bak harbiden 😂😂

Benim aklıma da Zeynep geldi hani kaynanası ölen kocası koltuğu yakan. Sonra birden üyeler ona fake dedi ama gerçekTen fake miydi benim aklımda hep soru işareti🙄 😂

Aktif oldu sanırım yine. He bir de şey var. Bundan seks rutinleri arasında gibi bahsetti, biz hep yaparız dedi. Ama kaynanasının evinde yaşıyorlardı, köyde. Ortama bak, aktiviteye bak. Milletin evini neden mundar ediyorsunuz diye sorgulayınca da çevirmişti, sadece kendi evimizdeyken yapıyorduk diye. 🥹
Misafirliğe gidince duş almıyorum zaten de şimdi hiç almam. Ayy öğk

X