- 13 Mayıs 2017
- 1.645
- 7.325
- Konu Sahibi feliscatus
feliscatus nelere ön ayak oldun bak bak :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha aslında sonradan fark ettim evet o üye de sakin birisi halbuki. Konu çocuklardı belki yanlış Bi tepki verdi belki de ben çok hassas davrandım. İsterse öpüşüp barışabiliriz. Hem ben de yorumlarını beğenmeyeyim diye kasmam. dogadostupanda
Evet sanırım birbirimizi yanlış anladık o zaman. Hamileydim hep hormonlarımın suçu Özür dilerim kırdıysam.Cok agir konusmustun ama bana uzanan eli sıkmak isterim sulh sağlayabiliriz
Evet sanırım birbirimizi yanlış anladık o zaman. Hamileydim hep hormonlarımın suçu Özür dilerim kırdıysam.
Barıştık.Benimde bebe küçüktü, sinirler gergindi . Bende ozur dilerim kirdigim icin
feliscatus nelere ön ayak oldun bak bak :d
Gerçekten şokopop tadında bi topik oldu burası Magazinin karanlık tarihi gibi, KK'nın kirli çamaşırları
Beni bisey secmediler zaten konudan haberim yok nxjxjcjEn nahif seçilmiştim ula orda
ŞiiHenüz mapusa da düşmedik
Aa noldu kiz reelde kavga mi ciktiBen en yakın dostlarımdan birini burdan buldum, yurtdışında yaşıyor ama geldiğinde burada görüşmüştük yüzyüze, onun için İstanbul'a gitmiştim hatta, canımdır Pek aktif değildi, şimdi de yok ama burası çok güzel bi dostluğa vesile oldu.
2 kişi de sosyal medyamda ekli, ara sıra konuşuruz.
Bi iki wp grubu maceram olmuştu farklı ekiplerle, artik reelde görüşmeye, wp gruplarına vs girmeye tövbeliyim, burdan devam
Konudan alakasız olucak ama access sen hiçkimseyle kavga etmemene rağmen neden sürekli banlanıyosunBeni bisey secmediler zaten konudan haberim yok nxjxjcj
Çok eski konuydu, ben de unutmuşum, burada hatırladım, beni ne hâle getirdiler ulan dedim içimden Ne nahiflik kaldı ne sakinlikBeni bisey secmediler zaten konudan haberim yok nxjxjcj
Şii
Farkedilmemiş olmamız imkansız ya, belki de suçlu değilizdir?
Yok yaa, yani sarmadı diyeyim, çok anlaşamadık, sonra ben usulca ayrıldım, tekrar eklediler hatta, yine çıktımAa noldu kiz reelde kavga mi cikti
O sondaki yüz ifadesi hdjsjdjsjdjskkdlskfkBak ne güzel şeylere de vesile olduk hem
Aa noldu kiz reelde kavga mi cikti
O sondaki yüz ifadesi hdjsjdjsjdjskkdlskfk
O Mune’ye bakışım