- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.001
Lannnfeliscatus nelere ön ayak oldun bak bak :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lannnfeliscatus nelere ön ayak oldun bak bak :d
Hayirlara vesile olsun ama neye vesile oldunuz anlamadimBak ne güzel şeylere de vesile olduk hem
Hayirlara vesile olsun ama neye vesile oldunuz anlamadim
Sevenler ayrilmasinEvet sanırım birbirimizi yanlış anladık o zaman. Hamileydim hep hormonlarımın suçu Özür dilerim kırdıysam.
CiRiLLA da baya şey hatırlar bence, onu nasıl etiketlemedik
Başta ben de zorlandım da zihin çöplüğünü zorlayınca korkunç şeyler çıktı, meğer neler neler gömmüşümDusununce aklima gelmedi bir sey.
Cok eski değil ama ayaklarina oje sürüp.fotosunu atan erkek üye aklima geliyor. Kimse de erkek olduğunu uzun süre anlamamiş ama ayaklar bariz erkek ayagiydi, tirnaklari yamuk yumuk, oje berbqt surulmuştu vs
Onlar bilse ne olacak? Ben kimseyi bilmiyorm asdfadffasdfmerve vardı biliyor musunuz o gelmiş jskskms.
Kimsin sen??? Dökül hemen ahahhshsOnlar bilse ne olacak? Ben kimseyi bilmiyorm asdfadffasdf
Vurmayiniz shshshs topiği o açtı diye şey yapmıştım ahshshs yoksa konuya açıklık getiren sizsiniz yüce calci shshsh
Sen kimsin ya noluur bana 1 yıl önceki nickinizi özelden filan bari yazın ühüKimsin sen??? Dökül hemen ahahhshs
Benim nick hep aynıydı:d ama çenem son bir yılda açıldı ahshshsSen kimsin ya noluur bana 1 yıl önceki nickinizi özelden filan bari yazın ühü
Tanışmıyoruz o vakitBenim nick hep aynıydı:d ama çenem son bir yılda açıldı ahshshs
He şöyleVurmayiniz shshshs topiği o açtı diye şey yapmıştım ahshshs yoksa konuya açıklık getiren sizsiniz yüce calci shshsh
Vive
Bütün sırrı bozdun ya