- 13 Mayıs 2017
- 1.645
- 7.325
- Konu Sahibi feliscatus
Ahahshhshss ilk bir afalladım ama sanki onu da hatırlıyorum şimdiBi tane de milleti delirtip delirtip tez yazıyordum diyen vardı ya bak buda bu kdr kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahshhshss ilk bir afalladım ama sanki onu da hatırlıyorum şimdiBi tane de milleti delirtip delirtip tez yazıyordum diyen vardı ya bak buda bu kdr kalmış
Sürtünme gücünün tadına varmış shshshhsAy hem sürekli burda takiliyo hem işsiz boş beleş muhabbetler yapiyo hem de milleti boş beleş olmakla sucluyo ruh hastasi, ezik sayko
Profil yazısına bak
Eki Görüntüle 3298378
Kendimden özür diliyorum dünden beri, türlü sorgular içindeyim, ben nelerle uğraşmışım ulan diyorumDemek o yüzden yok
Zihnim resmen cop doluymuş ya
Arkadaşlar bir şey daha sorucam süslü sözlükle buranın bir bağlantısı var mı? Buradan çıkanlar kurdu diyolla
Buradan çıkanların kurduğu siteler arasında orası var mı bilmiyorum ama çokk pembe hayaller ile site kuran varArkadaşlar bir şey daha sorucam süslü sözlükle buranın bir bağlantısı var mı? Buradan çıkanlar kurdu diyolla
Ahahshhshss ilk bir afalladım ama sanki onu da hatırlıyorum şimdi
Buradan çıkanların kurduğu siteler arasında orası var mı bilmiyorum ama çokk pembe hayaller ile site kuran var
Onu duymamıştım ya
Ahahahahhshshshshs acilen manita yapıp bu karakteri üzerine salayim sen kendini yakma shshsbsb bana taktik verama merveokan stili olsun shahahsbsAsdfghasdfgh resmen zihnimde hepsi birleşip manyak bir karakter oluşacak
Ahahahahhshshshshs acilen manita yapıp bu karakteri üzerine salayim sen kendini yakma shshsbsb bana taktik verama merveokan stili olsun shahahsbs
Nickleri hatırlamıyorum kiYok onun arkadaşı mısın diye sordum
Bunu ben de hatırlıyorum.Bi tane de milleti delirtip delirtip tez yazıyordum diyen vardı ya bak buda bu kdr kalmış
Sen birine bir ara baya bir saydırdın hakaret noktasına vardı hatırlıyor musunNickleri hatırlamıyorum ki
Evet Bi gün öyle dellenmiştim. Sonra ben geldim üyenin adını unuttum yorumlarını beğeniyorum falan hafıza zayıf bende. Sonradan konuya denk gelince hatırladım tekrar. Şuan kendisi burda.Sen birine bir ara baya bir sayfırdın hakaret noktasına vardı hatırlıyor musun
Pişman mısın yaptığından çünkü çok şaşırmış sana yakıştıramamıştım. O üye de çok sakin biri oysa ki.Evet Bi gün öyle dellenmiştim. Sonra ben geldim üyenin adını unuttum yorumlarını beğeniyorum falan hafıza zayıf bende. Sonradan konuya denk gelince hatırladım tekrar. Şuan kendisi burda.
Çok sert Bi üslupla yazdım onu kabul ediyorum. Genel olarak da fevri biriyim zaten. Ama konuşmanın başlangıcında çok sakin Bi şekilde uyardım bu yazdığın doğru değil diye. Karşılığında kimseyi kastetmedim genel konuşuyorum gibi Bi cevap beklerken yaranın merhemi bende değil yazıldı. Sakin sakin laf sokuldu. Tabi o kadar coşmasaydım iyiydi.Pişman mısın yaptığından çünkü çok şaşırmış sana yakıştıramamıştım. O üye de çok sakin biri oysa ki.
O zaman zombili Pp vardı sende onu değiştirince sakinlik geldi maşallahÇok sert Bi üslupla yazdım onu kabul ediyorum. Genel olarak da fevri biriyim zaten. Ama konuşmanın başlangıcında çok sakin Bi şekilde uyardım bu yazdığın doğru değil diye. Karşılığında kimseyi kastetmedim genel konuşuyorum gibi Bi cevap beklerken yaranın merhemi bende değil yazıldı. Sakin sakin laf sokuldu. Tabi o kadar coşmasaydım iyiydi.
Ahaha aslında sonradan fark ettim evet o üye de sakin birisi halbuki. Konu çocuklardı belki yanlış Bi tepki verdi belki de ben çok hassas davrandım. İsterse öpüşüp barışabiliriz. Hem ben de yorumlarını beğenmeyeyim diye kasmam. dogadostupandaO zaman zombili Pp vardı sende onu değiştirince sakinlik geldi maşallah
Dün topikte ifşa şelalesi vardı bugün göz yaşları pıt oldu çok değişik hissediyorum gerçekten :dAhaha aslında sonradan fark ettim evet o üye de sakin birisi halbuki. Konu çocuklardı belki yanlış Bi tepki verdi belki de ben çok hassas davrandım. İsterse öpüşüp barışabiliriz. Hem ben de yorumlarını beğenmeyeyim diye kasmam. dogadostupanda