- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
Hişşş ben çok usluyum. Bak banlanmıyorum bile
Elele gidişimiz yakındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hişşş ben çok usluyum. Bak banlanmıyorum bile
Merve okan aşk ile ilgili bi şey miydi bu??Dikiz aynasındaki kızı hatırlayan varmi
CıksDikiz aynasındaki kızı hatırlayan varmi
Onu biliyorum bak ksksskdMerve okan aşk ile ilgili bi şey miydi bu??
Merve okan aşk ile ilgili bi şey miydi bu??
Dikiz aynasından aldatıldığını düşünmüş fotoğraf yüklemisti ama sevgilisi mi kocası mi devamında ne oldu tek kelime yok
Aa yine araya dalıyorum ama bir kadına dedektif gibi kocasını takip ettirmişti buradaki üyeler ahshshs bir tanesi de yataktaki izi atmıştı :d meni mi yoksa içecek mi dökülmüş diye çözmeye çalışmışlardı shshshs
GokcenkatunAa yine araya dalıyorum ama bir kadına dedektif gibi kocasını takip ettirmişti buradaki üyeler ahshshs bir tanesi de yataktaki izi atmıştı :d meni mi yoksa içecek mi dökülmüş diye çözmeye çalışmışlardı shshshs
GökcenhatunAa yine araya dalıyorum ama bir kadına dedektif gibi kocasını takip ettirmişti buradaki üyeler ahshshs bir tanesi de yataktaki izi atmıştı :d meni mi yoksa içecek mi dökülmüş diye çözmeye çalışmışlardı shshshs
Evet ya yarım kalmıştı o konu, en heyecanlı yerinde hfjsjdjsdkdkYa oradan aldatilma muhabbetine yürüdü ama devamı yok tek kelime yok
Gerçi bence orada kızda yoktu:
Dikiz aynasından aldatıldığını düşünmüş fotoğraf yüklemisti ama sevgilisi mi kocası mi devamında ne oldu tek kelime yok
Fotoğraf ta bir garipti jinli gibi
Evet ya yarım kalmıştı o konu, en heyecanlı yerinde hfjsjdjsdkdk
Ben sizin hafızanızdan korkuyorum ahahshsh
Ya ben bunu okuduğumda bu üye fake değil de ardı yanmış olarak yorumladım :|Ben Kötü Kadın Değilim :(
Şimdi durun kötü kadın benim diye carlayacaaaam :KK71:www.kadinlarkulubu.com
Ban treni :d
Elele gidişimiz yakındır
Ya ben bunu okuduğumda bu üye fake değil de ardı yanmış olarak yorumladım :|
Ay hem sürekli burda takiliyo hem işsiz boş beleş muhabbetler yapiyo hem de milleti boş beleş olmakla sucluyo ruh hastasi, ezik saykoBen Kötü Kadın Değilim :(
Şimdi durun kötü kadın benim diye carlayacaaaam :KK71:www.kadinlarkulubu.com