- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
Yeni evlenmişti o zaman hamileydi kesin ve katı konuşan insandi büyük konuşan insanların akıbetini Merak etmisimdir.
Genelde sonları belli oluyor. Emin ol burada katı konuşuyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni evlenmişti o zaman hamileydi kesin ve katı konuşan insandi büyük konuşan insanların akıbetini Merak etmisimdir.
Bence de. Keşke gelse de bulsam zaten birkaç yazısına denk gelsem pulurum oniGenelde sonları belli oluyor. Emin ol burada katı konuşuyordur
Aklıma ne geldiEn nahif seçilmiştim ula orda
Foto paylaşan kişiye selülitin var falan mı yazdılar? Onu da yazmazsın yaŞeyi hatırlayan çıkar mı, kombin paylaşıyorlardı günlük, yorum yapıyorlardı birbirilerine, bi üyeye (onu da severdim) selülit muhabbeti yapıp yüklenmişlerdi, karışmıştı ortalık her zamanki gibi
Kombin konusunda Üftade size mini etek tavsiyesi vermişti ldldödldŞeyi hatırlayan çıkar mı, kombin paylaşıyorlardı günlük, yorum yapıyorlardı birbirilerine, bi üyeye (onu da severdim) selülit muhabbeti yapıp yüklenmişlerdi, karışmıştı ortalık her zamanki gibi
O kim ki Ben hiç paylaşmadım bi şey de, arada bakıyordum ne paylaşmışlar cringe cringe diye hdjsjdjskdk 2015 falan.Kombin konusunda Üftade size mini etek tavsiyesi vermişti ldldödld
Erkek üyeO kim ki Ben hiç paylaşmadım bi şey de, arada bakıyordum ne paylaşmışlar cringe cringe diye hdjsjdjskdk 2015 falan.
Evet yaa, kombinini atmıştı kızcağız, pantolondan selülitleri belli oluyormuş, ordan hücumFoto paylaşan kişiye selülitin var falan mı yazdılar? Onu da yazmazsın ya
O topikte pek takılmadigim için bilmiyom galiba. Feridun abiyi biliyom ben jfkskdkskdkErkek üye
Ben miyim bunu diyen inşallah ben değilimdirKazeni stalklayın kaosu en güzel oradan takip edersiniz diye akıl veren bir üye vardı :d pek çok gecemi kurtardığı için kendisine buradan teşekkürü borç bilirim :d
Bebe zamanlarımdı hiç hatırlamıyorum ki ama olma olasılığına yüksek diyorum shshshshs umarım kendisi bizi stalklamaz :dBen miyim bunu diyen inşallah ben değilimdir
Benim suçum yokBebe zamanlarımdı hiç hatırlamıyorum ki ama olma olasılığına yüksek diyorum shshshshs umarım kendisi bizi stalklamaz :d
Senden her muzırlığın beklenmesi peki hfjskdkskBenim suçum yok
Hişşş ben çok usluyum. Bak banlanmıyorum bileSenden her muzırlığın beklenmesi peki hfjskdksk
Dünden beri orayı da unuttumBir gün büyük kıyım olacak sonra insanlar bdvye girdiklerinde herkes gri :d ama bdvde kaos yok ahshshsgsgsg