- 1 Aralık 2020
- 4.306
- 49.266
-
- Konu Sahibi feliscatus
Başka üyeliğim yok benim. Nickimi bir kere değiştirdim ama onda da e yoktu. Daisy’ydi nickimbirde bir avukat üye vardı severdim onu nicki gelmedi aklıma öyle durduk yerde gittiydi.
bazen o acabaMirta mı diye düşünmüyor değilim
Medcezirdi galiba yaAy hatırlayamadım vala. Bi melodi vardı ama o boşanmış mıydı bilmiyorum. Atatürk'e hakaret eden herkese dava açıyordu o şekilde aklımda kaldı o da cjfxhsjzjxjs
Akşamdan beri burdayım.
evet o .Medcezirdi galiba ya
Başka üyeliğim yok benim. Nickimi bir kere değiştirdim ama onda da e yoktu. Daisy’ydi nickim
Yok yok hemşire değildi, aktif bilinen bi üye de değildi, şimdi hiç yok, sıkıntılı bi sürecinde konu açmıştı 2015 falandı, durumlarımız benziyordu, özelden falan konuşmuştuk, sonra reele taşınmıştı, hâlâ da devam ediyorhemşire olan mı?
o da yok bayağıdır çünkü.
Aşkım hem empatik hem da sakinmişsin. Sence film tam olarak nerede koptu?haahah çok empat insanım ben ya :)
Hakikaten öyleyim
Kontes mi? Kapalı olduğuna en çok şaşırdığım üyelerden biri niye bilmiyorum. Sigara içen kadın fotosu vardı profildeAl aşko 2016 konusuymuş
Benim de kapalı olduğunu öğrenince şoke olduklarım oluyorduKontes mi? Kapalı olduğuna en çok şaşırdığım üyelerden biri niye bilmiyorum. Sigara içen kadın fotosu vardı profilde
Acil link yalvaririm
Bilmiyorum ki artık sınırlı gergin bir insan oldum kızım da diyor bunu genel bir durum var ülkece delirdik sanirimAşkım hem empatik hem da sakinmişsin. Sence film tam olarak nerede koptu?
Heaa ben kapaliyim doğru ahshsbzBenim de kapalı olduğunu öğrenince şoke olduklarım oluyordu
Hea ama ben sonradan kapandım kuzu.Kontes mi? Kapalı olduğuna en çok şaşırdığım üyelerden biri niye bilmiyorum. Sigara içen kadın fotosu vardı profilde
Başka üyeliğim yok benim. Nickimi bir kere değiştirdim ama onda da e yoktu. Daisy’ydi nickim
O kadar da empatik değilmişsin demek kdkdkHea ama ben sonradan kapandım kuzu.
Sanırım 2011 yılında
Ay evet evet ckfjdndMedcezirdi galiba ya
Ben deHeaa ben kapaliyim doğru ahshsbz
Ben de 2011, gel sarılakHea ama ben sonradan kapandım kuzu.
Sanırım 2011 yılında
Sarılalım..Ben de 2011, gel sarılak