- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.891
-
- Konu Sahibi feliscatus
Ahahahah kim o deli?Bari 5-6 yıllık falan deseydin be calci. 10 yıl önce liseliydim ben. Tumblrda “öğretmenin küsüp ders anlatmadığı tek ülke türkiye xD” tarzı paylaşımlar yapıyodum
evet benim yüzümden başkalarına da sarmıştı özür dilerim herkestenwşfşsşfşs
Tikkabilla profil fotosunda koca memeler olan mıydı?Tikkabilla
EnHarbiKız
matmazel depresif
Takipçi listeme bakıp hatırladıklarım.
Zamanın popüler üyeleriydi
Evett meme estetiğine takmıştı çünkü djdjsbsbsTikkabilla profil fotosunda koca memeler olan mıydı?
Dur özelden yazayım :d başka üyelikle burda olma olasılığı yüksek. Şimdi tekrar adını anıp başıma sardıramam. Filmdelisinin sassynin şeylerini silmediği gibi belki yine gelir de yine tehdit edildim der diye mesajların ekran görüntülerini tutuyorum halaAhahahah kim o deli?
Zaten tek bildiğim şeyi yazdım jsjsjs başka bir şey bilmiyrum
Altta arkadaş lavanta deyince siz nicki 3 kelimeli olan arkadaş mısınız? Koku ve gelinlerin çeyizini koydukları şey diye devam eden? İfşa etmedim inşallahBen de 2011, gel sarılak
Lavantakokulusandık benAltta arkadaş lavanta deyince siz nicki 3 kelimeli olan arkadaş mısınız? Koku ve gelinlerin çeyizini koydukları şey diye devam eden? İfşa etmedim inşallah
Eh iyi bari ben de aman ifşa şeysi olmasın mesaj silme süresi geçmeden cevap verse bari diyordum siz dediniz adınızıLavantakokulusandık ben
o sen misinLavantakokulusandık ben
Güya psikolog olan hanım abla değil mi?
Kim oWOMAN patlatmıştı jgkdfj
2016 da hamile iken gelmiştim spralle hamile kaldım dediğimde dalga konusu olmuştumo zamandan beri değişmeyen üyeler var öncesinde de ara ara gelip gittim 4 çocuğa hamile kalınca yine geldim bu sefer gitmem
Şahin görünümlü doğanLaaa noluyo
Çok aradım bulamadım kendi mi bulsaydım aynı yerden devam edip 4 çocuğa bile istiye hamile kaldım yazardımO üyeliğinin nicki ney ? Bak arattırma beni söyle. Biz bizeyiz şurada