KK Nostalji Treni 🫠

Sarılalım..
Lavanta ben senin konunda sana saldıran birilerine mi saldirmistim öyle kalmış aklımda niyeyse
84 mü ne nickli bi manyak üye vardı, kafayı yaşla bozmuştu annesiyle ikisi, evlenmek istiyordu falan, herkes geyik yapmıştı, ben de geyik yapınca bana "dul ehe ehe" falan demişti de ortalık birbirine girmişti Herkes hurra üstüne çullanmıştı, sen de vardın, hatırladım Bana özelden yazıp tehdit etmişti o hengamenin içinde, ben de konuda ifşa edince tam kaos çıkmıştı Cidden filmlerde kimin kimi dövdüğünün belli olmadığı sahneler gibiydi Hey gidi he

Sana diyorum da benim de nahiflikten eser kalmadı, Levent Kırca gibi önüme geleni tokatlıyorum çat çut
18 yıllık evliliğimde naif olanı öptüklerini anladigimdan beridir bende bitti bazı şeyler.
Hayata iyimser bakışımi kaybettim.

Ben de geçen çok eski Bi metres konusunu okudum. Herkes ne kadar kibar anlayışlı. Ben yine laf saymışım Bi de üyelere isyan etmişim sizin kocanız olsaydı böyle şaapmazdınız tamam mı modern olacam diye kibarlıktan kırılıyorsunuz diye. Son metres bükücü benim sanırım.

Ya tehdit deyince aklıma geldi. Bir üye vardı dalaşmıştık onunla. Özelden bana seni bulucam benim hakim savcı tanıdıklarım var vs yazmıştı. Sonra forumda sağda solda bir üye beni tehdit etti, özelime kadar geldi hakim savcı tanıdıklarım var sana şöyle böyle yapıcam dedi demişti. Yani kendi söylediği şeyleri birebir ben söylemişim gibi konuşmaya başlamıştı ben de attığı mesajları muneye gösterdim. O söylediklerini ben değil onun dediğini anlattım.

Ancak yine durmadı. Önceden üye adı vermeden ortaya salladığından pek iplemiyordum. Sonra bir gün alakasız bir konuda beni alıntılayıp sen beni tehdit ettin yazınca tekrar şikayet ettim. Artık ondan mı başka bir sebepten mi bilmiyorum o gün süresiz banlandı

Senini yeni olduğuna asla inanamayacağım biliyorsun dimi fkgşflhk,
3 yıllık üyelik de yeni üyelik sayılmasın yaaavv. Üyeliğim kreşe başlayacak yaşa geldi.
Arada eski konularda mantıklı yorum yapan insanlar oluyormuş zaten. Ama onları da duyarsız olmakla suçlayıp üstüne çullanıyomuş millet. Kurtlar sofrasından iyi çıkmışsın

Donukpudra,azerin bunları da hatırlıyorum ben 2010 falan olabilir.Bi zamanlar yeni gelin sayfalarında geziyordum.Bütün gelinler evlerini pembe beyaz döşerdi.Hele bi gardrop vardı ingiliz tarzı herkeste vardı resmen.
Albümleri görürdük profillerde.Millet çekinmeden kendi fotosunu atardı oraya valla ne günlerdi.
Calci kimsin sorcan diye yazamıyorum la buraya neleri hatırladığımı

18 yıllık evliliğimde naif olanı öptüklerini anladigimdan beridir bende bitti bazı şeyler.
Hayata iyimser bakışımi kaybettim.
Bunu ben de kendi hayatımda test edip onayladım, özellikle son 3 sene baya salladı ve yerime oturttu beni Ha agresif, vara yoğa sinirlenen bi tip değilim ama tahammülüm daha düşük, sınırlarım daha belirgin, kimse kırılmasın kafasında da değilim eskisi gibi.
Memnunum da

Son düzenleme:
Oha, anlatınca ben de hatırladım o psikopatı Ben de kavga etmiştim onunla galiba, yandaşları diyerek bize de sıçradı muhtemelen
Zihnimden, kendimden özür dilerim ya, şu bilip gömdüğüm şeylere bak

Üç yıllık değil 10 yıllıksın inkar etme

Donukpudra yı tanıyorum artık girmiyor

Bembeyaz mobilyalara gold detaylar, varaklar öff çok az şeyden bu kadar nefret ediyorum.

Üç yıllık değil 10 yıllıksın inkar etme
Bari 5-6 yıllık falan deseydin be calci. 10 yıl önce liseliydim ben. Tumblrda “öğretmenin küsüp ders anlatmadığı tek ülke türkiye xD” tarzı paylaşımlar yapıyodum
evet benim yüzümden başkalarına da sarmıştı özür dilerim herkestenwşfşsşfşs

Kim kim kim söylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…