- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi feliscatus
Biz de Nooption ile 5 senedir kahve içicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan hiç hatırlamadımLed bir senin eski konularda çok mesajına rastladım ama favorimi söyliycem şimdi baya yarılmıştım ona
Eski nişanlısına takıntılı bir üye vardı. Bununla ayrıldıktan aylar sonra adam biriyle görüşmeye başlamış. Kız da kapalı bir kız. Bu da bu olay yüzünden yolda kapalı bir kız görünce sinirim bozuluyor, bunlar niye bu kadar arttı diye bir konu açmış (şimdi bu konuyu açsa 0.5 saniyede giotinle idam edilir) Sen de ben de kapalıyım seni anlıyorum haklısın tarzı bir yorum yapmıştın. Kkda şimdiye kadar gördüğüm en iyi empati yeteneği olabilir. Sana yılın enlerinde en empatik üye ödülünü vermelilermiş kendileri kaybetmiş
Takribi ne kadar eskiBu ısligi biliyorsa çok eski demektir
Lilyana mı?Onu senden benden başka tanıyan yoktur herhalde geçen haftalarda kahvaltıya gittim ben de ona. Aşkitomdur ya. Burdaki en iyi arkadaş seçimim kendisi
Ay yok artık tanıyorum deme evet lilyanaTakribi ne kadar eski
Lilyana mı?
Biz de Nooption ile 5 senedir kahve içicez
Çok uzun seneler oldu baya hem de.En son ne zaman görüştün ki instada ekli değil mi sende.
Tamam o zaman aynı kişi onunla birlikte halaÇok uzun seneler oldu baya hem de.
Nereden baksan 5 sene olmuştur görüşmeyeli
Vayyyyyyyy canım ya...Tamam o zaman aynı kişi onunla birlikte hala
Ay yok artık tanıyorum deme evet lilyana
Al aşko 2016 konusuymuşUlan hiç hatırlamadım
Ben de kapalıyim ama seni anlıyorum boşver kurtulmussun
Çok saçma bir bahane Allah vicdan versin
Takribi ne kadar eski
Lilyana mı?
haahah çok empat insanım ben ya :)Al aşko 2016 konusuymuş
Benim çook sevdiğim biri vardı vivaforever Bi gitti pir gitti
Profilinde sallanan bebek fotosu vardı o mubirde bir avukat üye vardı severdim onu nicki gelmedi aklıma öyle durduk yerde gittiydi.
bazen o acaba Mirta mı diye düşünmüyor değilim
haahah çok empat insanım ben ya :)
Hakikaten öyleyim
Arada oluyor öyle demek ki ahahahao yorumu yazıp kim yazmış olabilir deseler en son söyleyeceğim isim sen olurdun yalnız
Profilinde sallanan bebek fotosu vardı o mu