- 30 Mart 2018
- 2.906
- 6.754
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.961
Ha tamam, yanlış yazıyomuşum.Yok yok duruyo konularıBir derdim var
Hasta yatıyordum şimdi nostalji treni ben olucam :dYok yok duruyo konularıBir derdim var
Bak onu yazmaya geldimÜyelik iptali yaptıran kişi hakkında yazarsak sıkıntı çıkar mı?
Mantıken çıkmaması lazım
Yok ben yazmadım ona. Prim kasmasın dedimMantıken çıkmaması lazımzaten bizzat konusunda dedikodusunu yapmadık mı
Ben deYok ben yazmadım ona. Prim kasmasın dedim
Ben de yazmayalım diye milleti örgütledim sözde ama son mesaj bile benim mesajım. İstikrar benim işimYok ben yazmadım ona. Prim kasmasın dedim
Ahaaa çete de çete diyorlar elebaşı?Ben de yazmayalım diye milleti örgütledim sözde ama son mesaj bile benim mesajım. İstikrar benim işim
Ay noluyo noluyoo
Oooo neler olmadı ki. Bi kadın bu kadar mı güzel bu kadar mı auralı olur yaww djdjdjdkdAy noluyo noluyooHiçbir şeyden haberim yok yine
Ay noluyo noluyooHiçbir şeyden haberim yok yine
Bu soruya cevap vermek zorunda değilim!!Ay noluyo noluyooHiçbir şeyden haberim yok yine
Kendimi ve çocuklarımı nasıl korurum diye düşüneceği yerde nasıl flört edebilirim derdine düşmesi pekiHerkesler bana ağğşşşıığğğkkkk
Bu kadar hayatını yaşayası varsa yapmasaymış o kadar çocuk ya. 7 yaşında çocuk var 20 yıllık evlilikte.Kendimi ve çocuklarımı nasıl korurum diye düşüneceği yerde nasıl flört edebilirim derdine düşmesi peki